Acumen Integrat lanseaza Studiul Managementul Performantei in Romania 2011

Cluj-Napoca - 26 august 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Stiinta / Cercetare, HR

Compania Acumen Integrat anunta initierea studiului Managementul Performantei in Romania 2011, care vizeaza sa determine tendintele in ceea ce priveste folosirea si popularitatea disciplinei Managementul Performantei in Romania.

Studiul Managementul Performantei in Romania 2011

Culegerea datelor se realizeaza pe baza unui chestionar online, disponibil publicului larg la adresa: www.surveymonkey.com/s/Studiul-Managementul-Performantei-in-Romania-2011.

Rezultatele vor fi facute publice in luna Octombrie a acestui an, in cadrul conferintei Managementul Performantei in Romania 2011, care va avea loc la Sibiu, in perioada 20 – 22 Octombrie 2011.

Prin colectarea si analiza unui numar cat mai mare si mai divers de opinii in legatura cu folosirea si popularitatea Managementului Performantei in Romania, studiul va explora nivelul de intelegere a diciplinei Managementul Performantei, abordarea managementului performantei in practica, precum si folosirea instrumentelor si sistemelor de management al performantei la nivel organizational, departamental si individual.

In contextul noului Cod al Muncii, care a adus ca si noutati obligativitatea folosirii criteriilor de evaluare pentru angajati, studiul dedica o intreaga sectiune managementului performantei la nivel individual, unde accentul este pus pe instrumentele si procesele pe care le folosesc organizatiile in vederea stabilirii si evaluarii obiectivelor individuale, criteriilor de performanta a angajatilor, evaluarii competentelor si comportamentelor, precum si alte aspecte despre performanta individuala.

Toti participantii la studiu care finalizeaza completarea chestionarului online vor primi o copie electronica a raportului final al studiului Managementul Performantei in Romania 2011 (in luna Noiembrie 2011) precum si accesul la trei rapoarte de cercetare in format electronic:

Top 20 KPIs of 2010 (raport de cercetare in limba engleza oferit de catre www.smartKPIs.com); Top 10 KPI in 2010 (raport de cercetare in limba romana oferit de catrewww.IndicatoridePerformanta.ro) si Raportul Studiului Balanced Scorecard in Romania 2010 (raport de cercetare in limba romana oferit de catre www.BalancedScorecardinRomania.ro).

De asemenea, respondentii vor beneficia de o taxa de inscriere preferentiala in cazul participarii laconferinta Managementul Performantei in Romania 2011.

Culegerea datelor se va finaliza in ultima saptamana a lunii Septembrie.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Alte evenimente Acumen Integrat:

4 – 5 Octombrie 2011 – Curs Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti; 6 – 7 Octombrie 2011 – Curs Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti; 25 – 26 Octombrie 2011 – Curs Criterii de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti; 20 – 22 Octombrie 2011 – Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011, Hotel Ramada, Sibiu.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Gabriela Grosu

Coordonator Marketing si Comunicare

Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro

Web: www.acumenintegrat.ro

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta (Compania opereaza portalul www.IndicatoridePerformanta.ro), instruire profesionala si management de proiect.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acumen-integrat/acumen-integrat-lanseaza-studiul-managementul-performantei-in-romania-2011