Curs deschis: Balanced Scorecard, 6 - 7 Octombrie 2011, Bucuresti

Cluj - Napoca - 13 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, HR

Acumen Integrat, in parteneriat cu portalul www.IndicatoridePerformanta.ro, organizeaza in perioada 6 - 7 Octombrie 2011, la Bucuresti, cursul deschis "Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard".

Curs deschis

Curs deschis "Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard"

Acesta contine o combinatie unica de solutii practice provenite din experienta in utilizarea si implementarea in organizatii a zeci de sisteme de managementul performantei bazate pe Balanced Scorecard si cercetarea si revizuirea a sute de sisteme organizationale bazate pe Balanced Scorecard, Scorecard-uri de Performanta si Harti ale Strategiei.

Cursul va fi facilitat de o echipa de profesionisti cu expertiza la nivel international, care se remarca printr-o vasta experienta practica si academica in domeniu. Aurel Brudan este expert in domeniul optimizarii performantei organizationale, Director General al companiei australiene eab group si editor al portalului www.smartKPIs.com. Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul companiei Acumen Integrat si editor al resurselor online www.IndicatoridePerformanta.ro, www.eBalancedScorecard.ro si www.BalancedScorecardinRomania.ro.

Agenda este structurata in 2 zile, sesiunile de curs fiind dedicate urmatoarelor subiecte:

Ziua 1 – Intelegerea Sistemului de Management al Performantei bazat pe Balanced ScorecardSesiunea 1Introducere – Managementul Performantei si Balanced Scorecard

Sesiunea 2: Arhitectura Sistemului de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard

Sesiunea 3Studiu de caz – Dezvoltarea Arhitecturii Sistemului de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard

Sesiunea 4Exercitiu – Personalizarea template-urilor Balanced Scorecard

Ziua 2 – Implementarea si utilizarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard

Sesiunea 5Procesul de implementare a Balanced Scorecard

Sesiunea 6: Generarea de valoare cu Balanced Scorecard

Sesiunea 7: Balanced Scorecard in practica - factori de succes si provocari

Sesiunea 8: Aplicarea in organizatii a cunostintelor acumulate in timpul cursuluiBeneficiile participarii la acest curs sunt completate de suita de instrumente pre-populate cu indicatori de performanta, printre care: Starea Dorita de Evolutie, Harta Strategiei, Scorecard si Dashboard de performanta, Arhitectura Sistemului de Management al Performantei, Documentarea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs). Toate aceste instrumente, sunt oferite gratuit participantilor ca parte a materialelor de curs.

De asemenea, toti participantii vor beneficia de acces gratuit pe o durata determinata la continutul premium al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro.

Pentru mai multe detalii si inscriere la curs, va invitam sa accesati pagina de prezentare a cursului si brosura in format PDF la adresa:www.indicatorideperformanta.ro/premium/training/implementarea-si-utilizarea-unui-sistem-de-management-al-performantei-bazat-pe-balanced-scorecard-12.html.

Numarul de locuri este limitat si reduceri la taxa de participare sunt disponibile doar in primele saptamani de inscriere.Despre Acumen IntegratAcumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Alte evenimente Acumen Integrat:4 – 5 Octombrie 2011 – Curs deschis Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti

25 – 26 Octombrie 2011 – Curs deschis Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti

20 – 22 Octombrie 2011 – Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011, Hotel Ramada, Sibiu

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen Integrat, Tel: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro, Web: www.acumenintegrat.ro

Despre Acumen Integrat

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta (Compania opereaza portalul www.IndicatoridePerformanta.ro), instruire profesionala si management de proiect.