acumental    

Comunicate de presa si evenimente pe tema acumental

 • acumental. Acumen

  acumental

  Bucuresti - 31 January 2020

  Comunicat de SC Xpress Research Group SRL

  Miercuri, 5 Februarie, ora 18:00, are loc deschiderea Acumen Sport Vitan, cel de-al doilea centru de antrenament Acumen din România. Evenimentul va avea loc la adresa centrului din str. Foișorului, nr. 10A, etaj 3, sector 3, București. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: training , sport , acumen , multisport , acumental , mental

  Vezi toate comunicatele de presa despre acumental

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul acumental.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la acumental. Informatiile despre acumental cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul acumental, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la acumental, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.