Acumulare de capital

Definitie Acumulare de capital

Cresterea capitalului unei firme sau tari. Se distinge intre:1. acumulare de capital in conditiile mentinerii intacte a structurii componentelor existente anterior2. acumulare de capital prin modificarea structurii componentelor existente anterior in conditiile in care au loc substituiri intre ele sau intre ele si altele noi, ceea ce implica reorganizarea lor.Sursele acumularii de capital sunt:a. profitul propriub. amortismentele propriic. creditul.Orice firma poate recurge la una sau mai multe surse deodata sau succesiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acumulare de capital? Propune definitie

Poze Acumulare de capital

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acumulare de capital.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acumulare de capital. Definitiile termenilor despre Acumulare de capital cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acumulare de capital, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acumulare de capital.