ACUPEDIA - Clinica de Acupunctură și laboratoarele FAUNUSPLANT dezvoltă împreună pachetul "ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA" pentru combaterea durerilor

Constanta - 23 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

ACUPEDIA - Clinica de Acupunctură, o prezență de încredere în domeniul tratamentelor alternative și-a unit forțele cu laboratoarele FAUNUS PLANT, o companie renumită pentru produsele sale naturiste de calitate, pentru a dezvolta un pachet revoluționar - "ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA". Acest pachet inovator are ca scop ajutarea pacienților în lupta împotriva durerilor reumatice, articulare și musculare, oferindu-le o soluție eficientă și convenabilă în confortul propriului cămin.

ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA

ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA

 Acest pachet este o soluție excelentă pentru pacienții noștri, deoarece combină terapia prin acupunctura cu beneficiile produselor naturiste de calitate. În plus, posibilitatea de a beneficia de terapie în confortul propriei case este o opțiune foarte apreciată de mulți pacienți, în special în contextul actual, când accesul la centrele medicale poate fi limitat 

Dr. Oana MELINTE MORARU

Cu o experiență de peste opt ani în domeniu, ACUPEDIA - Clinica de Acupunctură a devenit o prezență de încredere pentru peste 3500 de pacienți mulțumiți care revin pentru tratamente ori de câte ori consideră că au nevoie. Odată cu trecerea timpului și cu diversitatea problemelor tratate în clinică, echipa ACUPEDIA a înțeles că pacienții lor au nevoie de un pachet de produse naturiste care să completeze și să sprijine terapia cu acupunctura.

Astfel, în parteneriat cu laboratoarele FAUNUSPLANT din România, cunoscută pentru calitatea și eficacitatea produselor lor, ACUPEDIA a creat "ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA". Acest pachet cuprinde trei produse speciale, fiecare având acțiune antiinflamatorie și antireumatică: o loțiune, o cremă și 10 sticlute cu băi de plante. Fiecare pachet este însoțit de un mini-manual detaliat, care oferă informații esențiale despre utilizarea corectă și beneficiile fiecărui produs.

Unul dintre avantajele majore ale "ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA" este posibilitatea pacienților de a beneficia de 10 sedințe de terapie în confortul propriului cămin, fără a fi nevoie să se deplaseze la un centru de tratament. Aceasta este o veste excelentă pentru persoanele care suferă de dureri reumatice, articulare sau musculare, precum și pentru sportivii care doresc să se recupereze după efort fizic intens și care se confruntă cu dureri musculare.

Dr. Oana MELINTE-MORARU, fondatorul ACUPEDIA - Clinica de Acupunctură, a declarat: "Suntem extrem de încântați de această colaborare cu laboratoarele FAUNUS PLANT. Ne-am propus întotdeauna să oferim pacienților noștri soluții complete și eficiente pentru gestionarea durerilor lor. Prin dezvoltarea pachetului "ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA" în colaborare cu FAUNUS PLANT, ne-am asigurat că pacienții noștri beneficiază de produse naturiste de înaltă calitate, concepute pentru a reduce inflamațiile și a ameliora disconfortul asociat cu afecțiunile reumatice, articulare și musculare."

Echipa de cercetare și dezvoltare a laboratoarelor FAUNUS PLANT a lucrat îndeaproape cu ACUPEDIA - Clinica de Acupunctură pentru a identifica ingredientele naturale potrivite și combinațiile optime pentru a obține rezultatele dorite. Produsele din pachetul "ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA" sunt formulate cu grijă, având în vedere proprietățile lor antiinflamatorii și antireumatice, pentru a oferi un sprijin eficient pacienților care se confruntă cu dureri cronice sau episodice.

"Acest pachet este o soluție excelentă pentru pacienții noștri, deoarece combină terapia prin acupunctura cu beneficiile produselor naturiste de calitate. În plus, posibilitatea de a beneficia de terapie în confortul propriei case este o opțiune foarte apreciată de mulți pacienți, în special în contextul actual, când accesul la centrele medicale poate fi limitat", a adăugat Dr. Oana MELINTE-MORARU.

"ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA" este recomandat nu doar pacienților cu afecțiuni reumatice, articulare sau musculare, ci și sportivilor care se antrenează intens și se confruntă cu dureri musculare. Acest pachet oferă o soluție naturală și convenabilă pentru recuperarea și ameliorarea durerilor asociate cu activitatea fizică intensă.

Pachetul "ACUPEDIA PAIN KILLER FORMULA" este disponibil acum în cadrul clinicii ACUPEDIA și poate fi achiziționat de la sediul nostru din Constanța sau prin intermediul magazinului online de pe https://www.acupedia.ro. Pentru mai multe informații despre acest pachet inovator și despre modalitatea de utilizare a produselor incluse, vă invităm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați direct.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acupedia/acupedia-clinica-de-acupunctura-si-laboratoarele-faunusplant-dezvolta-impreuna-pachetul-acupedia-pain-killer-formula-pentru-combaterea-durerilor