Acuzator

Definitie Acuzator

Sinonim - reclamantPersoana care acuza. In procesul penal, dovedirea vinovatiei revine acuzarii, adica procurorului, respectiv partii vatamate, in situatia in care actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a acesteia adresata direct instantei de judecata. Procurorul nu are numai sarcina de a dovedi invinuirea, ci este obligat sa administreze probe si in favoarea inculpatului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acuzator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acuzator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acuzator. Definitiile termenilor despre Acuzator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acuzator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acuzator.