Monica Anghel isi duce copilul la inot la Acvatic Bebe Club

BUCURESTI - 23 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Sport, Cursuri

Celebra cantareata si persoana de televiziune, Monica Anghel, a ales pentru fiul sau, Aviv, cel mai nou centru de educatie acvatica din Bucuresti: Acvatic Bebe Club.

poza

poza

 Din dragoste pentru fiul meu am ales Acvatic Bebe Club 

Monica Anghel

 

Nu este de mirare ca Monica a ales ce e mai bun pentru copilul sau - Acvatic Bebe Club si-a inaugurat activitatea de curand, acesta fiind deschis doar de cateva luni.

 

Spunem ca « a ales ce e mai bun » deoarece fiind foarte nou, clubul este impecabil. Acvatic Bebe Club a investit foarte mult in tot ceea ce tine de sanatatea copiilor, respectand normele europene de siguranta si calitate.

 

Acvatic Bebe Club este singurul club de profil din Bucuresti unde tratarea si dezinfectia apei se realizeaza prin intermediul unei instalatii mixte bazate pe UV si ozon cu efect direct asupra calitatii apei si a aerului din jurul piscinei, care capata o aroma proaspata, lipsita total de mirosul de clor. Prin sistemul de ventilatie si dezumidificare pentru care s-a optat, Acvatic Bebe Club s-a asigurat ca va pastra permanent un microclimat ideal pentru desfasurarea programelor de educatie acvatica. Temperatura apei are constant o valoare cuprinsa intre 31,5 si 32 grade, iar cea a aerului intre 32,5 si 33 grade, umiditatea fiind, de asemenea, la parametrii optimi.

 

La piscina Acvatic Bebe Club copiii pot merge inca de bebelusi, respectiv de la 4 luni. Este indicat ca mai intai sesiunile de inot sa aiba loc in baia de la domiciliul bebelusilor, pentru confortul din mediul familiar, dar numai sub atenta indrumare a unui specialist din cadrul clubului, urmand ca incepand cu 4 luni, bebelusii sa poata veni la piscina clubului, special conceputa pentru ei si cu programe specifice varstei lor.

 

Acvatic Bebe Club ofera micilor sai clienti 4 tipuri de programe, si anume: Categoria I – 4 luni – 18 luni – Super Bebe ; Categoria II – 18 luni – 3 ani – Micul Cercetas ; Categoria III – 3 ani – 5 ani – V.I.P.  si Categoria IV – peste 5 ani – Expert.

 

Ceea ce este foarte important este ca la Acvatic Bebe Club toate sesiunile de inot sunt sedinte individuale: instructor-copil, cu un numar de maxim 5 copii pe sedinta, pentru ca instructorul sa poata sa cunoasca foarte bine personalitatea si ritmul de evolutie al fiecarui copil, si sa interactioneze cu el in directia stimularii si dezvoltarii pozitive a acestuia, iar mediul in care se desfasoara sesiunea de inot sa poata fi controlat intr-un mod cat mai eficient.

 

Instructorii Acvatic Bebe Club au o pregatire profesionala de exceptie, sunt absolventi ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport/ absolventi ai Departamentului Pentru Pregatirea Personalului Didactic/ atestat/certificat/carnet instructor inot, iar pe langa acestea, au si calitatile personale deosebite: empatie, sociabilitate si expresivitate, capacitate de a lucra cu copilul mic, atentie distributiva, capacitate de concentrare, rezistenta crescuta la efort fizic si intelectual. Esential este ca instructorii sunt capabili sa realizeze in fiecare lectie un mediu de invatare distractiv, in care copiii sa raspunda provocarilor intr-un mod pozitiv si sa dobandeasca competente rapid si precis, datorita programului individual instructor-copil.

 

Monica Anghel a ales ce e mai bun pentru copilul sau ! Monica Anghel a ales Acvatic Bebe Club. Vino si tu!

 

Incearca o sedinta gratuita la Acvatic Bebe Club si te vei convinge ca este locul perfect pentru tine si copilul tau! Pentru a participa la o sedinta demonstrativa gratuita, va rugam sa contactati Acvatic Bebe Club. Contact : 0742.745.367 (Oferta valabila in limita locurilor disponibile)

 

ATENTIE! Este imperios necesar sa prezentati avizele medicale necesare!