Acvatoriu

Definitie Acvatoriu

Totalitate a suprafetelor de apa adapostite natural sau prin lucrari hidrotehnice care asigura buna functionare a portului.Acvatoriul este format din rada si bazine portuare. Exista si acvatorii neadapostite, ale caror limite au un caracter conventional si sunt stabilite de autoritatile portuare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acvatoriu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acvatoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acvatoriu. Definitiile termenilor despre Acvatoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acvatoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acvatoriu.