6 Noiembrie Willbrook Platinum Center - Finala concursului Mecanicul Anului 2014

BUCURESTI - 4 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Auto

Concursul “Mecanicul Anului 2014”, ajuns la cea de-a patra editie, si-a desemnat participantii calificati in urma sustinerii examenului online. Finala concursului sustinut de Mann Filter va avea loc in data de 6 Noiembrie 2014 la Willbrook Platinum Center in Bucuresti si va consta in: proba scrisa - in urma careia se vor califica 10 concurenti de la sectiunea Diagnoza auto pentru proba pupitrelor, 6 concurenti pentru finala practica de la proba de Vulcanizare si 4 concurenti de la Mecanica Auto.

6 Noiembrie Willbrook Platinum Center - Finala concursului Mecanicul Anului 2014

In urma testelor online s-au calificat participantii cu cele mai mari rezultate astfel: 100 de concurenti de la sectiunea Diagnoza Auto, 50 de la sectiunea de Mecanica Auto si 50 de la sectiunea Vulcanizare. Acestia vor participa la Bucuresti pentru marea finala din 6 Noiembrie 2014.

Cea mai spectaculoasa finala a concursului va fi cea de la sectiunea Diagnoza auto in care cei doi finalisti vor concura la proba practica unde vor fi nevoiti ca, in timp de 30 de minute, sa identifice sis a corecteze defectul indus pe cele doua masini.  

Concurentii calificati au fost contactati atat telefonic cat si prin e-mail pentru confirmarea participarii la finala 2014. Acestia sunt din toata tara si chiar si din Republica Moldova.

AD Auto Total premiaza performanta pentru toate probele concursului astfel:

Premiul pentru sectiunea Vulcanizare: 1000 Euro

Premiul pentru sectiunea Mecanica Auto: 2000 Euro

Marele premiu acordat la sectiunea Diagnoza Auto: o masina Hyundai I20

Eveniment realizat cu suportul: Mann Filter, KYB, Textar, Castrol, Federal Mogul, Delphi, Delco Remy    

Mai multe detalii si regulament: http://www.academiaauto.ro/concurs