Mecanicul Anului 2014

BUCURESTI - 27 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Cursuri

In perioada 15 Septembrie – 15 Octombrie 2014 vor avea loc probele preliminarii ale celei de-a 4-a editie a competitiei Mecanicului Anului, probe urmate de finala care va avea loc la data de 6 Noiembrie 2014.

Mecanicul Anului 2014
 O competitie inedita 

automarket.ro

Mecanicul Anului, competitie exclusiv dedicata recunoasterii meritelor celor care activeaza in domeniul reparatiilor auto, a fost  organizata pentru prima data in Romania, in 2011 de catre firma AD Auto Total prin intermediul programului Academia Auto. Ca si noutate absoluta, editia din acest an este dedicata celor care activeaza in toate cele trei domenii principale: Diagnoza Auto, Mecanica Auto si Vulcanizare

Aflat la cea de-a 4-a editie, Mecanicul Anului  va debuta anul acesta, cu probele online care se vor desfasura incepand cu data de 15 septembrie 2014.
In proba de Diagnoza Auto, concurentii vor avea de raspuns la un numar de 60 de intrebari, cei care participa la sectiunea de Vulcanizare vor raspunde la 30 de intrebari, iar cei care concureaza la sectiunea de Mecanica Auto vor raspunde la 45 de intrebari.
In urma testelor online se vor califica primii 100 de concurenti de la sectiunea Diagnoza Auto, primii 50 de la sectiunea de Mecanica Auto si primii 50 de la sectiunea Vulcanizare. Acestia vor fi invitati la Bucuresti pentru marea finala care va avea loc pe data de 6 Noiembrie 2014.

AD Auto Total va premia performanta pentru toate probele concursului astfel:

    Premiul 1 pentru sectiunea Vulcanizare: 1000 Euro
    Premiul 1 pentru sectiunea Mecanica Auto: 2.000 Euro 
    Marele premiu acordat la sectiunea Diagnoza Auto: o masina Hyundai I10.

Detaliile legate de desfasurarea concursului vor fi publicate pe pagina web a Academiei Auto AD Auto Total http://www.academiaauto.ro/

Programul Academia Auto  organizeaza cursuri de formare care pun accent pe partea practica analizand in profunzime sistemele generice incorporate in diferite modele ale diferitelor marci de masini si oferind solutii detaliate ale componentelor si ale partilor sistemului, ale functiilor si pozitionarii acestora. In cadrul acestor cursuri, mecanicii se confrunta cu situatii reale, fiind obligati sa invete sa lucreze cu instrumente de diagnostic, pentru a obtine cunostintele care sa permita efectuarea procedurilor necesare repararii defectelor.