A&D Pharma

A&D Pharma


Descrierea companiei A&D Pharma

Despre Sensiblu
Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 221 de farmacii din 51 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine.

Ce inseamna Premiile Carol Davila pentru sanatate?

Premiile Carol Davila reprezinta un eveniment dedicat responsabilitatii sociale in sanatate. Premiile Carol Davila ii celebreaza pe cei care duc mai departe traditia filantropului vizionar, prin organizarea unui eveniment anual.

In finala celei de-a doua editii a Premiilor Carol Davila din data de 26 februarie 2009 au fost prezente toate organizatiile si persoanele care au proiecte de responsabilitate sociala in sanatate.
Sensiblu a fost nominalizat pentru campania Anul renasterii tale la doua categorii din cadrul Premiilor Carol Davila. In aceasta competitie s-au inscris 73 de proiecte, din partea a 59 de organizatii, dintre care doar 34 au fost nominalizate, la diferite categorii.

Comunicate A&D Pharma :

Vezi toate comunicatele companiei A&D Pharma.