500 de copii mai fericiti

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Social

Fundatia Sensiblu a impartit de Sarbatori o doza de bucurie pentru 500 de copii defavorizati

Datorita clientilor Sensiblu, 500 de copii sunt mai fericiti, beneficiind de donatii in valoare de 10.000 de Euro. Acesta este rezultatul campaniei “Imparte o doza de bucurie de Sarbatori” prin care Fundatia Sensiblu a donat 1 RON pentru fiecare pachet-cadou cumparat in perioada 15 noiembrie- 31 decembrie 2008 din farmaciile Sensiblu.
Cei 10.000 de Euro au fost donati pentru ajutorarea copiilor din familii cu venituri reduse, abandonati de parinti in institutii specializate sau aflati sub tratament oncologic in Bucureşti si in tara, prin intermediul mai multor institutii si asociatii. Dintre acestea mentionam Hospice Casa Sperantei (pentru copii bolnavi de cancer) sau Asociatia Touched (care ajuta copii din centre maternale, copii din familii cu venituri reduse sau copii bolnavi de cancer).

“Niciodata nu poti face suficient pentru un copil, mai ales cand familia sa nu ii poate asigura un minimum pentru o dezvoltare normala. Ne propunem sa continuam acest gen de programe si in viitor. In acest scop cei mai buni aliati ai nostri sunt chiar clientii Sensiblu carora le multumim in numele tuturor copiilor ajutati.” declara Cristina Horia, Director Executiv Fundatia Sensiblu.

Despre A&D Pharma

Despre Fundatia Sensiblu
Fundatia Sensiblu este o organizatie non-guvernamentala si non-profit infiintata in mai 2002. Un an mai tarziu Fundatia Sensiblu s-a lansat oficial ca furnizor de servicii sociale prin programul Casa Blu, singurul adapost din Romania care ofera cazare pe o perioada de 6 luni. In 2007, 344 femei si copii victime ale violentei domestice au primit consiliere psihologica, juridica si sociala. În 2008, un număr total de 153 de femei si 166 de copii au beneficiat de adapost si de sprijinul Fundatiei Sensiblu.

A&D Pharma a pus bazele Fundatiei Sensiblu din dorinta de a sprijini direct persoanele aflate in dificultate.

Despre Sensiblu
Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii din Romania, avand 221 de farmacii care slujesc pentru ingrijirea sanatatii si a frumusetii pacientilor nostri in toata tara.

Veronica Burlacu
PR Manager
tel: 0726 301 572
presa@adpharma.ro