Inovatia si grija fata de pacient aduc Sensiblu statutul de Superbrand

BUCURESTI - 28 aprilie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Sensiblu, cea mai mare retea de farmacii din Romania, a primit pentru a 2-a oara statutul de Superbrand, in cadrul Galei Superbrands care a avut loc aseara la hotel Marriott.

La baza deciziei juriului au stat notorietatea brandului si pozitia de lider a companiei pe piata de sanatate si frumusete din Romania. Ambele atuuri au fost sustinute de-a lungul timpului prin inovatie continua centrata pe oameni.

”Statutul de Superbrand este o realizare la care au contribuit toti cei 1700 de angajati ai Sensiblu. Multumim tuturor celor care se afla in contact direct cu pacientul; fara contributia farmacistilor, asistentilor si cosmeticienilor, orice strategie de business ramane doar un vis. Leadership, inovatie, incredere si pasiunea pentru domeniul sanatatii sunt valorile oamenilor care lucreaza la Sensiblu. Această distinctie reprezinta pentru noi recunoasterea muncii depuse in gasirea celor mai bune solutii pentru pacientii nostri, dar si pentru comunitate. Multumim celor 1.400.000 de clienti posesori de card de fidelitate pentru increderea pe care ne-o acorda, precum si pentru feed-backul care ne-a ajutat sa le furnizam experienta dorita in locatie. Sensiblu nu este doar un expert in sanatate si frumusete ci si un prieten de incredere,” a declarat Andreea Ionescu, Retail Marketing Director.

Statutul de Superbrand se reflecta si in imaginea pe care romanii o au despre Sensiblu. Astfel, marca este cunoscuta de 95% din populatia Romaniei si este vazuta ca fiind cel de-al treilea brand romanesc ca importanta, dupa Petrom si Dacia. Se poate afirma cu siguranta ca Sensiblu este unul din cele mai valoroase branduri din Romania si cel mai valoros brand creat dupa 1989.
Prin conceptul sau de farmacie, Sensiblu a stabilit noi standarde in domeniul retailului farmaceutic. Atat spatiul farmaciei cat si gamele de produse se adapteaza constant nevoilor si dorintelor pacientilor. Modelul de business, orientat spre dezvoltarea pe termen lung a companiei, a facut din Sensiblu un brand puternic, cu 221 de farmacii in 51 de orase, si cu un portofoliu de peste 20.000 de produse.

De asemenea, Sensiblu este o companie responsabila, cu grija fata de comunitate, deruland frecvent campanii sociale sau de educare (prevenirea osteoporozei, diabetului si bolilor de nutritie, educatie sexuala, campanii anti-fumat etc.). In 2002 lua nastere Fundatia Sensiblu, care de la infiintare si pana in prezent lupta impotriva violentei domestice, oferind sprijin victimelor violentei domestice prin Casa Blu, singurul adapost din Bucuresti care ofera gazduire pe o perioada de maxim 6 luni. In fiecare an fundatia desfasoara o campanie sociala ampla pentru a marca cele “16 zile de activism impotriva violentei domestice.”

„Sensiblu este mai mult decat un furnizor de servicii farmaceutice. Este o poveste romaneasca de succes care vorbeste despre excelenta operationala, depasirea limitelor proprii sau a celor impuse de piata, imbunatatire continua, inovatie si o strategie de business orientata spre pacient” - echipa Superbrands Romania.

Despre A&D Pharma

Despre Sensiblu

Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 221 de farmacii din 51 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine.

Veronica Burlacu
PR Manager
0726 301 572
presa@adpharma.ro