Sensiblu premiat la Premiile Carol Davila

BUCURESTI - 11 martie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Sensiblu – premiat la categoria “Farmacist.ro pentru lanturi de farmacii” la Gala Premiilor 'Carol Davila” 2009 cu o campanie de educare si sensibilizare asupra problemelor de sanatate specifice publicului larg: 'Anul renasterii tale'.

2008 a insemnat pentru Sensiblu „Anul Renasterii Tale”, o campanie in sase pasi desfasurata pe tot parcursul anului. Fiecare dintre „pasi” era de fapt un sfat pentru o viata mai sanatoasa, pentru care Sensiblu oferea sprijin si sfaturi.

“Anul Renasterii Tale” este prima campanie pentru educarea si sensibilizarea publicului larg privind anumite probleme de sanatate specifice, sustinuta de un lant national de farmacii. Printre temele pentru care Sensiblu a oferit pacientilor sfaturi sanatoase in 2008 se numara renuntarea la fumat, purificarea organismului, sanatatea mamei si copilului, prevenirea sindromului metabolic.

Sensiblu a fost in finala competitiei Carol Davila 2009 la categoriile 'Farmacist.ro' si 'Cel mai bun program de responsabilitate sociala' si a castigat premiul la categoria Farmacist.ro pentru lanturi de farmacii.
“Acest premiu reprezinta pentru noi recunoasterea muncii unei echipe intregi care a reusit sa educe un numar important de pacienti despre probleme de sanatate mai mult sau mai putin grave. Ne dorim ca Sensiblu sa fie aproape de pacienti si sa oferim sfaturi avizate despre atunci cand este vorba de santatea lor, ” a declarat Alice David, Senior Pharma Brand Manager Sensiblu.

Despre A&D Pharma

Despre Sensiblu
Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 221 de farmacii din 51 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine.

Ce inseamna Premiile Carol Davila pentru sanatate?

Premiile Carol Davila reprezinta un eveniment dedicat responsabilitatii sociale in sanatate. Premiile Carol Davila ii celebreaza pe cei care duc mai departe traditia filantropului vizionar, prin organizarea unui eveniment anual.

In finala celei de-a doua editii a Premiilor Carol Davila din data de 26 februarie 2009 au fost prezente toate organizatiile si persoanele care au proiecte de responsabilitate sociala in sanatate.
Sensiblu a fost nominalizat pentru campania Anul renasterii tale la doua categorii din cadrul Premiilor Carol Davila. In aceasta competitie s-au inscris 73 de proiecte, din partea a 59 de organizatii, dintre care doar 34 au fost nominalizate, la diferite categorii.

Veronica Burlacu
presa@adpharma.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ad-pharma1/sensiblu-premiat-la-premiile-carol-davila