Ad valorem

Definitie Ad valorem

Expresie din limba latinaTermen ce desemneaza baza de raportare, de calculare a unei taxe sau a unui comision.Spre exemplu, o anume taxa se calculeaza prin adaugarea unei cote procentual la volumul valoric al unei vanzari, la valoarea unei activitati sau a unei facturi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ad valorem? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ad valorem.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ad valorem. Definitiile termenilor despre Ad valorem cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ad valorem, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ad valorem.