Alege acum imprimanta de etichete Epson ColorWorks C7500G de la Idmag si beneficiezi de 3 ani de garantie

BUCURESTI - 6 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Internet

Printarea reprezinta unul dintre procesele centrale care au loc in cadrul unei intreprinderi, fapt pentru care necesitatea unui printer modern a crescut substuantial in ultimul deceniu.

Imprimante  mobile - Idmag.ro

Imprimante mobile - Idmag.ro

Printarea reprezinta unul dintre procesele centrale care au loc in cadrul unei intreprinderi, fapt pentru care necesitatea unui printer modern a crescut substuantial in ultimul deceniu. Indiferent ca vorbim despre etichete sau bonuri fiscale, cert este faptul ca in fiecare caz in parte avem nevoie de printere de calitate. Rapiditatea de printare reprezinta un factor deosebit de important atat pentru o companie, cat si pentru un client, fapt pentru care atentia ar trebui sa se indrepte in conditiile actuale inspre tehnologii de printare cat mai noi, chiar daca acestea presupun investitii mai importante.

Pe piata exista la ora actuala o diversitate uluitoare de printere care pot deservi cu succes orice companie. Mai mult decat atat, avem chiar si in mediul online o diversitate la fel de impresionanta de companii si furnizori care pot pune la dispozitia noastra toate cele necesare. Unul dintre cei mai importanti furnizori in acest sens este https://www.idmag.ro/165-Imprimante-Etichete care vine cu o oferta imbatabila la una dintre cele mai performante imprimante pentru etichete de pe piata. Daca alegi sa achizitionezi acum imprimanta de etichete Epson ColorWorks C7500G, vei beneficia de garantie timp de 3 ani de zile, spre deosebire de cele 12 luni oferite de producator.

Imprimanta de etichete Epson ColorWorks C7500G reprezinta ultima generatie in intreg sectorul de printare colora avand in vedere ca prin intermediul acestui dispozitiv avem posibilitatea de a printa un numar mare de etichete intr-un timp foarte scurt. Aceste elemente sunt absolut esentiale pentru orice companie care isi doreste sa obtina eficienta maxima in acest sens. Un avantaj real insa este dat de faptul ca aceasta ne permite sa printam etichete personalizate, aceasta imprimanta fiind solutia ideala pentru orice companie.

Totodata insa, acest model de imprimanta este si deosebit de robust, un avantaj pe care il regasim destul de rar la echipamentele electronice. Aceasta imrpimanta de etichete poate functiona in parametrii normali chiar si in conditii de mediu mai putin favorabile cum sunt praful sau umezeala excesiva, conditii pe care le regasim in majoritatea companiilor industriale.

Idmag este unul dintre cei mai bine cotati furnizori de echipamente si soft-uri industriale de la noi din tara care s-a facut remarcat de-a lungul timpului prin calitate si preturi avantajoase. Profita acum de oferta Idmag si achizitioneaza un model performant de printer pentru compania ta. 

Despre ADA ONLINE

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de uzabilitate si optimizare a ratei de conversie si crestere naturala a vizibilitatii in retelele sociale. Agentia Target Web promoveaza cu succes peste 80 de clienti si peste 120 de site-uri. Pentru cereri de oferte si detalii despre serviciile oferite folositi numarul de telefon 0745636576

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ada-online/alege-acum-imprimanta-de-etichete-epson-colorworks-c7500g-de-la-idmag-si-beneficiezi-de-3-ani-de-garantie