Alege Apt Medica pentru servicii de medicina muncii

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip General in Sanatate

Medicina muncii Bucuresti - Apt-medica.ro

Sanatatea angajatilor dumneavoastra reprezinta fara indoiala un aspect deosebit de important, iar evaluarea periodica a acesteia reprezinta un aspect care astazi este reglementat prin lege. In aceste conditii, alegerea unui laborator care sa va ofere servicii de medicina muncii devine fara indoiala un aspect deosebit de important, indiferent ca aveti nevoie de astfel de servicii pentru angajarea unei persoane sau respectiv pentru evaluarea periodica a sanatatii unui angajat. Una dintre problemele cu care ne confruntam insa ca si angajatori in momentul in care suntem pusi in situatia de a alege un laborator in acest sens este diversitatea clinicilor care pot oferi astazi astfel de servicii.
Pentru a putea obtine rezultate cat mai precise, va trebui fara indoiala sa luam in calcul gasirea unui laborator profesionist in acest sens, motiv pentru care va recomandam cu caldura http://www.apt-medica.ro/servicii-oferte-medicina-muncii-bucuresti. Alegerea unui astfel de laborator ne aduce o serie de avantaje notabile, avantaje de care cu siguranta orice angajator sau angajat vrea sa beneficieze in momentul in care trebuie sa apeleze la servicii de medicina muncii.

Ce beneficii avem daca alegem servicii de medicina muncii de la Apt-Medica?

Laboratorul Apt-Medica ofera o gama variata de servicii de medicina muncii, astfel ca puteti obtine intregul set de analize necesar crearii dosarului aferent dintr-un singur loc. In cadrul acestui laborator aveti posbilitatea de a obtine atat analize medicale clinice, in functie de fisa de identificare a factorilor de risc profesional, precum si analize medicale paraclinice specifice mediului de lucru in care activati.
Un alt avantaj pe care il avem in momentul in care alegem Apt-Medica se datoreaza faptului ca toate analizele necesare sunt realizate prin intermediul aparaturilor moderne, aspect care automat ne garanteza o precizie a rezultatelor. In plus, in cadrul acestei clinici ve-ti regasi numai personal medical de inalta calificare.
Rezultatele analizelor se elibereaza in general in maximum 72 de ore, insa aveti posibilitatea de a le obtine in regim de urgenta in urma achitarii unei taxe suplimentare in acest sens.
In plus, Apt-Medica ofera simultan si evaluare psihologica sau servicii de tip caravana. In situatia in care dumneavoastra nu aveti posibilitatea de a va deplasa pana la sediul laboratorului, Apt-Medica va efectua toate investigatiile necesare la sediul companiei dumneavoastra, fara a afecta astfel timpul de lucru al muncitorilor.
Www.apt-medica.ro este un laborator care ofera servicii complete de medicina muncii la preturi deosebit de avantajoase.

Despre ADA ONLINE

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de uzabilitate si optimizare a ratei de conversie si crestere naturala a vizibilitatii in retelele sociale. Agentia Target Web promoveaza cu succes peste 80 de clienti si peste 120 de site-uri. Pentru cereri de oferte si detalii despre serviciile oferite folositi numarul de telefon 0745636576

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ada-online/alege-apt-medica-pentru-servicii-de-medicina-muncii