Anvelopele de iarna de la Pneunet, cele mai bune accesorii pentru masina in sezonul rece

Sibiu - 12 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Auto

Iarna este unul dintre anotimpurile care ne pot surprinde neplacut si pe nepregatite foarte usor avand in vedere ca este considerat un anotimp al schimbarilor bruste de temperatura si nu numai.

Anvelopele de iarna de la Pneunet, cele mai bune accesorii pentru masina in sezonul rece

Iarna este unul dintre anotimpurile care ne pot surprinde neplacut si pe nepregatite foarte usor avand in vedere ca este considerat un anotimp al schimbarilor bruste de temperatura si nu numai. Unele dintre cele mai mari provocari ale conducatorilor auto pe timpul sezonului rece ramane fara indoiala zapada si gheata constanta care se regaseste pe partea carosabila. In aceste conditii, pentru a beneficia de maxima siguranta atunci cand circulam cu un autovehicul, trebuie sa luam in calcul achizitionarea unor anvelope de iarna de calitate.

Lasand la o parte legislatia care specifica foarte clar faptul ca anvelopele de iarna trebuie sa se regaseasca echipate pe orice autovehicul in momentul in care pe partea carosabila se regaseste un strat de zapada sau gheata, anvelopele de iarna reprezinta un strict necesar pentru siguranta noastra si a celorlalti participanti la trafic. Anvelopele de iarna le putem astazi achizitiona si prin intermediul unor magazine online de specialitate, cu o vasta experienta in domeniu precum este si https://www.pneunet.ro/anvelope-iarna

De ce avem nevoie de anvelope de iarna in mod specific?

Este cu siguranta o intrebare pe care ne-o adresam in mod constant avand in vedere ca schimbarea anvelopelor si achizitionarea permanenta a altora noi presupun investitii mai mici sau mai mari. Anvelopele de iarna sunt concepute in mod specific pentru a face fata conditiilor de mediu neprielnice precum sunt si gheata sau zapada de pe partea carosabila. Secretul acestor anvelope sta in modalitatea de constructie, structura care este complet diferita de cea a anvelopelor de iarna sau a celor All Season. Anvelopele de iarna dispun de un numar mult mai mare de lamele de cauciuc, aspect care le confera o mai mare stabilitate, chiar si pe un carosabil umed sau pe a carui suprafata regasim zapada sau polei.

Cand trebuie sa ne echipam masina cu anvelope de iarna?

Desi legea nu specifica o data clara la care acestea devin obligatorii, cert este faptul ca legea spune clar faptul ca autovehiculele trebuie sa fie echipate cu anvelope de iarna in momentul in care pe partea carosabila se regaseste zapada sau polei. In general, specialistii recomanda echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarna, imediat ce temperatura din termometre se situeaza sub 7 grade Celsius.

Pneunet este un magazin online in cadrul caruia regasiti o gama diversificata de anvelope pentru orice sezon si pe care le puteti achizitiona la cele mai avantajoase preturi de pe piata. 

Despre ADA ONLINE

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de uzabilitate si optimizare a ratei de conversie si crestere naturala a vizibilitatii in retelele sociale. Agentia Target Web promoveaza cu succes peste 80 de clienti si peste 120 de site-uri. Pentru cereri de oferte si detalii despre serviciile oferite folositi numarul de telefon 0745636576

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ada-online/anvelopele-de-iarna-de-la-pneunet-cele-mai-bune-accesorii-pentru-masina-in-sezonul-rece