Ce este un certificat SSL de la Mxhost si de ce avem nevoie de el ?

Bistrita - 3 martie 2016

Comunicat tip General in Internet

Ce este un certificat SSL de la Mxhost si de ce avem  nevoie de el ?

Cumparaturile online s-au diversificat enorm in ultimii ani daca privim statisticile, un lucru destul de imbucurator am putea spune avand in vedere ca incet, incet comertul online se dezvolta si la noi in tara. In urma cu cativa ani, magazinele online erau adesea evitate, fie din pricina securitatii datelor, fie din alte motive numai de catre noi stiute. Recent insa, internetul a facut mari progrese in tot ceea ce inseamna securitatea datelor, mai ales atunci cand vine vorba despre comertul online. Unul dintre aspectele care au dat posibilitatea comertului online de a se dezvolta corespunzator a fost aparitia certificatelor SSL, certificate care nu doar ca au schimbat complet imaginea comertului online, insa le-a oferit si utilizatorilor siguranta de care aveau nevoie atunci cand achizitionau diverse produse.

Certificatele SSL pot fi obtinute astazi cu usurinta avand in vedere ca acestea se regasesc astazi in cadrul companiilor de gazduire web precum www.mxhost.ro. Daca initial aceste certificate erau considerate mofturi de catre multi webmasteri, recent acestea au devenit un strict necesar pentru clienti care devin din ce in ce mai selectivi, chiar si cu magazinele online. Iata alte cateva avantaje pe care ni le aduce un astfel de certificat atunci cand il utilizam in cadrul unui magazin online.

Unul dintre avantajele de baza ale certificatelor SSL se datoreaza faptului ca acestea le dau de inteles clientilor ca site-ul pe care se afla este in totalitate autentic. In momentul in care un certificat SSL este prezent in cadrul unui magzin, utilizatorul poate verifica cu usurinta acest lucru avand in vedere ca in dreptul adresei web va aparea un lacat de culoare aurie sau verde. In general consumatorii evita site-urile nesigure care nu dispun de un certificat SSL, motiv pentru care implementarea acestuia in comertul online a devenit un strict absolut necesar.

Modul de functionare al acestor certificate este cat se poate de simplu. Practic, canalul de comunicatie care se creeaza intre consumator si server este protejat in totalitate de catre certificatul SSL care asigura o conexiune privata. In acest fel, schimbul de informatii care se realizeaza intre consumator si server sunt criptate si nu pot fi decriptate decat de catre serverul catre care sunt transmise.

In plus, certificatele SSL pot fi simultan utilizate si pentru protejarea casutei de email despre care stim cat de vulnerabile sunt impotriva hotilor de date.

Mxhost.ro este principalul furnizor de servicii web de la noi din tara care pune la dispozitia clientilor atat certificate SSL, precum si diverse servicii web.

Despre ADA ONLINE

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de uzabilitate si optimizare a ratei de conversie si crestere naturala a vizibilitatii in retelele sociale. Agentia Target Web promoveaza cu succes peste 80 de clienti si peste 120 de site-uri. Pentru cereri de oferte si detalii despre serviciile oferite folositi numarul de telefon 0745636576

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ada-online/ce-este-un-certificat-ssl-de-la-mxhost-si-de-ce-avem-nevoie-de-el