Cum alegi cel mai bun nume de domeniu de la Gazduire.ro ?

BUCURESTI - 25 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Internet

Alegerea unui nume de domeniu reprezinta pentru orice webmaster o adevarata provocare dat fiind faptul ca un nume de domeniu inseamna mult mai mult decat o simpla adresa virtuala.

Cum alegi cel mai bun nume de domeniu de la Gazduire.ro ?

Alegerea unui nume de domeniu reprezinta pentru orice webmaster o adevarata provocare dat fiind faptul ca un nume de domeniu inseamna mult mai mult decat o simpla adresa virtuala. Cel mai adesea, numele de domeniu este asociat cu identitatea unei afaceri online, fapt ce transforma aceasta alegere intr-o adevarata bataie de cap. In conditiile actuale in care exista un numar inimaginabil de mare de site-uri web s-ar putea sa constatam faptul ca multe dintre numele de domeniu pe care ni le dorim nu mai sunt disponibile, cert este faptul ca nu trebuie sa ne descurajam si sa renuntam la cautarea unui nume de domeniu cat mai potrivit.

In general nu exista un ghid care sa ne indrume in acest sens, astfel ca in general aceste sfaturi sunt mai degraba niste simple recomandari care ne pot duce mult mai aproape de o alegere inspirata. Inregistrarea numelui de domeniu se poate face foarte simplu prin intermediul site-urilor de specialitate cum este www.gazduire.ro. Iata cateva aspecte foarte importante pecare trebuie sa le luati in calcul pentru a face o alegere cat mai inteleapta in privinta alegerii numelui de domeniu.

Alegeti intotdeauna cel mai scurt nume de domeniu posibil. Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand inregistram un nume de domeniu. Un nume de domeniu lung si mai ales ales intr-o maniera care il face total irelevant pentru activitatea pe care o desfasuram cu siguranta este greu de retinut, iar majoritatea utilizatorilor vor evita sa viziteze site-ul cu pricina. Aceasta am putea spune ca reprezinta o regula de aur pentru tot ceea ce inseamna inregistrarea corespunzatoare a unui nume de domeniu.

Totodata, este recomandat sa evitam cu orice pret utilizarea de simboluri si cifre in cadrul numelor de domenii tocmai datorita faptului ca in general utilizatorii au tendinta de a evita astfel de site-uri din pricina faptului ca in mintea lor apar ca neserioase. In plus, acestea ingreuneaza semnificativ memorarea site-ului web.

Alege totodata si extensia adecvata in functie de destinatia afacerii tale. Pentru spatiul international este recomandat sa alegem extensia .com, insa daca afacerea este destinata exclusiv cetatenilor Romaniei, cu siguranta cea mai potrivita alegere in acest sens este extensia .ro.

Gazduire Web Srl este una dintre cele mai importante companii care pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de servicii web precum inregistrare domenii sau gazduire web la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata. 

 

 

Despre ADA ONLINE

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de uzabilitate si optimizare a ratei de conversie si crestere naturala a vizibilitatii in retelele sociale. Agentia Target Web promoveaza cu succes peste 80 de clienti si peste 120 de site-uri. Pentru cereri de oferte si detalii despre serviciile oferite folositi numarul de telefon 0745636576

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ada-online/cum-alegi-cel-mai-bun-nume-de-domeniu-de-la-gazduire-ro