adancata    

Comunicate de presa si evenimente pe tema adancata

 • adancata. smart driving

  adancata

  Bucuresti - 31 August 2015

  Comunicat de Act Public Relations S.R.L.

  În primul weekend din septembrie, pasionaţii de automobilism sunt chemaţi din nou la Motor Park România, pentru un eveniment marca ROTAC şi Smart Driving . ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: circuit , smart driving , rotac , motor park romania , adancata

  Vezi toate comunicatele de presa despre adancata

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul adancata.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la adancata. Informatiile despre adancata cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul adancata, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la adancata, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.