AMANETUL PRINDE NOI TENDINTE

BUCURESTI - 16 iunie 2010

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

În condiţiile vitrege aduse de marea criză economică mondială, un nou model de afacere prinde contur pe piaţa din România: amanetul la domiciliu.
Pentru a demonstra că nu toate casele de amanet funcţionează după principiul de jecmănire a clientului, grupul de firme Adcorp vine cu o nouă abordare în piaţă. Amanetul @Home ca serviciu, o variantă “umană” prin care casa de amanet trece baricada şi se alătură clientului.


Ce inseamna Amanet @Home?

Exista situatii in care persoana ce are nevoie de un credit este in imposibilitatea de a se deplasa la sediul firmei. In aceste conditii, un reprezentat autorizat se va deplasa la domiciliul clientului, va evalua bunul si va incheia precontractul.
Printre produsele acceptate se numără: aur, maşini analizate de experţii unor service-uri auto, dar şi aparatură electrică şi IT evaluată de personal specializat.
În cazul în care clientul întîrzie cu plata, nu sînt aplicate penalizări, ba chiar există o perioadă destul de lungă de graţie. Şi dacă nici atunci clientul nu-şi recuperează bunul, există posibilitatea reachiziţionării acestuia în cadrul unei licitaţii.

Detalii despre comisioanele percepute si conditiile de imprumut gasiti pe www.casa-amanet.ro

Despre ADCORP

O noua viziune asupra serviciului de amanet
Call Center 0751374794
contact.amanet@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcorp1/amanetul-prinde-noi-tendinte