IRIS si VITA DE VIE in concert la RockDay@Romexpo !

BUCURESTI - 12 aprilie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Romexpo introduce publicul in proiectul de primavara RockDay.
IRIS si VITA DE VIE, doua nume de referinta ale muzicii romanesti vor concerta pe data de 23 aprilie 2010 in cadrul RockDay@Romexpo, eveniment organizat de Romexpo.


Vineri 23 aprilie 2010 | ora: 19:30
Locatie: Parcarea A Complexul Expozitional Romexpo
Pret Bilet: 45 RON
Organizator: Romexpo
Event Manager: Aurelian Sandulescu
Tel: 0758.837.720


IRIS este cel mai iubit grup de muzica rock, din Romania, o legenda vie a muzicii romanesti care, in cei 33 de ani de cariera muzicala, si-a pastrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi si noi fani.
Este de mentionat faptul ca IRIS detine un portofoliu muzical bogat, un palmares discografic ce include 14 albume, 3 maxi-single-uri si un DVD/VHS, peste 5.000 de concerte sustinute in diverse turnee in aproape toate orasele tarii, in fata a peste 8,5 milioane de spectatori.

Vita de Vie este o formatie profesionista, care prefera sa lucreze trei ani pentru un album decat sa apara cu un material slab, o trupa care nu suporta playback-ul si pe cei care il practica, o muzica plina de insemnatate, niste oameni minunati care stiu sa aprecieze atunci cand sunt la randul lor apreciati.
Ultimul material discografic al trupei a fost lansat pe 18 martie 2010. “Fetish” este promovat de videoclipul piesei “Esti frumoasa cand plangi”.

Organizatorii evenimentului estimeaza ca apetitul fanilor pentru bilete va depasi capacitatea locului pregatit pentru concert.

Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete Romexpo, reteaua de magazine Diverta, si www.rezervbilet.ro

Despre ADCORP

Concert Iris si Vita de Vie la Romexpo
Aurelian Sandulescu
Project Manager
Romexpo SA
021 202 57 43
aurelian.sandulescu@romexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcorp1/iris-si-vita-de-vie-in-concert-la-rockdayromexpo