ADCOS a expus la Radio Romania Cultural parerea expozantilor romani de la Systems - Munchen 2004

BUCURESTI - 1 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Reprezentanta ADCOS Romania a fost invitata ca purtator de cuvant al firmelor romanesti participante la expozitia de IT si telecomunicatii Systems 2004 - Munchen, la emisiunea "Autostrada Informationala", realizata de Mihaela Ghita si difuzata marti, 26 octombrie, de postul Radio Romania Cultural.

Emisiunea a analizat participarea celor 24 firme romanesti, rezultatele obtinute de acestea si imaginea creata de prezenta lor in fata publicului avizat german.

ADCOS a expus la Radio Romania Cultural parerea expozantilor romani de la Systems - Munchen 2004

La discutii au mai participat domnii Alexandru Borcea - Presedintele ARIES (Asociatia Romana pentru Industria Electronica si de Software) si Gheorghe Rusu - Presedintele Interglob Romania.

Mariana Duma, Director Marketing la ADCOS si membru in Board Director ARIES, a exprimat parerea firmelor romanesti expozante, potrivit careia aceasta a 5-a participare la Systems a fost una dintre cele mai slabe ca si numar de vizitatori la standul romanesc.

"Pentru atragerea pe viitor de vizitatori avizati, presa de specialitate si asociatii omoloage din tarile respective catre standul romanesc, va trebui ca firmele expozante, asociatia organizatoare, Guvernul si firma constructoare a standului sa conceapa cu mult timp inainte o campanie de marketing, imagine si PR care sa fie mult mai agresiva, mai completa si mai eficienta. In caz contrar, tara noastra va pierde sansa de a fi apreciata la adevarata valoare pe pietele occidentale, fiind comparata cu tari mult mai mici si abia intrate pe piata informatica internationala", a concluzionat Mariana Duma.

ADCOS Romania participa cu regularitate la expozitiile internationale si nationale de profil (9 expozitii internationale si 4 nationale, in ultimii 3 ani).

Pentru piata externa (Germania, Austria, Elvetia, Italia, SUA), firma dezvolta produse si servicii web si software profesionale (servicii e-commerce etc). Produsul "E-Search" (e-Procurement B2B) a fost implementat, prin parteneri germani, la firme de renume mondial precum: AIRBUS, Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana etc.

Pentru Romania, solutia proprie ERP de management al afacerii, AIS - Advanced Integrated Systems, a fost implementata pana acum la zeci de firme, din diverse domenii de activitate.

Despre ADCOS Romania

Compania ADCOS Romania activeaza cu succes pe piata software din Romania inca din anul 1996. AIS, solutia ERP dezvoltata de ADCOS a fost implementata pana acum cu succes la peste 30 de firme romanesti din diverse domenii de activitate. Pentru piata externa (Germania, Austria, Elvetia, Italia, SUA), firma dezvolta produse si servicii web si software profesionale (servicii e-commerce etc). Produsul "E-Search" (e-Procurement B2B) a fost implementat, prin parteneri germani, la firme de renume mondial precum: AIRBUS, Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana etc.

Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Executive, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-a-expus-la-radio-romania-cultural-parerea-expozantilor-romani-de-la-systems-munchen-2004