Adcos Romania a ajuns anul acesta la a sasea participare consecutiva la SYSTEMS

BUCURESTI - 2 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Adcos Romania, recunoscut furnizor roman de servicii IT, care a aniversat anul acesta 10 ani de experienta in oferirea de solutii web si software B2B pentru piata interna si internationala, participa pentru a sasea oara consecutiv la Expozitia Internationala de Electronica si Software BINARY, care a ajuns la cea de-a IX-a editie si va avea loc in perioada 3-7 octombrie 2006 in cadrul Complexului Romexpo din Bucuresti.

Firma va participa la eveniment cu urmatoarele produse si servicii:

ERP AIS - solutie de business si management integrat, folosita cu succes de catre peste 40 de firme mici si mijlocii din diverse domenii de activitate. Dintre cei mai cunoscuti clienti:
- SINDAN - fabrica medicamente
- LETEA Bacau - fabrica de hartie
- ELCA Campina – producator de ciorapi
- NATIONAL BERE DISTRIBUTION Bacau
- CETA Bucuresti - firma transporturi interne si internationale
- MEDEUS Bucuresti - productie si distributie de mezeluri
- WMW Bacau - Fabrica de Constructii de Masini

Goldmine CRM (Customer Relationship Management) - aplicatie adresata firmelor mici si mijlocii care contribuie la administrarea optima a bazei contacte clienti si parteneri a unei companii, fiind un instrument indispensabil in numeroase departamente, de la Marketing si Vînzări, la Logistica, Secretariat si Management.

E-Project Management - aplicatie web de management al proiectelor

Servicii de dezvoltare Software / Web (inclusiv e-commerce)


Adcos Romania este de peste 10 ani un actor important pe piata romaneasca de IT, in calitate de furnizor al urmatoarelor produse: ERP AIS, Goldmine CRM (aplicatie CRM menita sa eficientizeze Managementul Relatiilor cu Clientii), E- Project Management (solutie profesionala pentru Managementul de Proiect disponibila online). Pe plan international, firma este prezenta prin oferirea de servicii de Outsourcing - dezvoltare de solutii web si software la cererea clientilor (printre cei mai importanti numarandu-se Armata Germana si AIRBUS – parte a Agentiei Spatiale si de Aparare Germana), dar si prin participarea la numeroase targuri si expozitii de profil in: Germania (Frankfurt, Hanovra, Munchen, Nurnberg), Austria, Marea Britanie, SUA, etc.

Recunoasterea la nivel international a experientei si profesionalismului Adcos Romania s-a materializat si in obtinerea de premii internatioanale: locul 2 la sectiunea „Solutii web“ la expozitia „Best of Trado 2005“, Elvetia pentru aplicatia proprie de E- Project Management.

Despre ADCOS Romania

ADCOS Romania este unul dintre principalii furnizori de solutie informatica integrata pentru managementul afacerii (ERP). Pentru piata vestica, firma ofera inca din anul 1996 servicii profesionale software / web development.

Clienti ADCOS: AIRBUS, Armata Germana, EAO Elvetia etc.
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : +4021 320 01 08/27 sau la adresa de email: marketing@adcos.ro. Persoana de contact: Liliana Bounegru, Marketing & International Sales Executive
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-romania-a-ajuns-anul-acesta-la-a-sasea-participare-consecutiva-la-systems