ADCOS Romania a lansat un produs CRM la BINARY 2004

BUCURESTI - 1 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

ADCOS Romania a luat parte, pentru a 4-a oara consecutiv, la cea de-a 7- a editie a Expozitiei Nationale de Electronica si Software, BINARY 2004, care a avut loc la Romexpo Bucuresti, in perioada 22-24 septembrie.

ADCOS Romania a lansat un produs CRM la BINARY 2004

Firma a participat la eveniment cu urmatoarele produse si servicii:
- AIS-Advanced Integrated System, solutie integrata de gestiune si management al afacerii de tip ERP
- e-Project, solutie web profesionala de Project Management
- GoldMine - aplicatie CRM (Managementul Relatiilor cu Clientii) ce contribuie la automatizarea si eficientizarea activitatilor de marketing si vanzari.
- Servicii de dezvoltare Software / web / e-commerce

Cu aceasta ocazie, ADCOS Romania a lansat promotia pentru aplicatia CRM GoldMine, al carei distribuitor autorizat este, in urma parteneriatului incheiat cu FrontRange Solutions SUA in luna august a acestui an.

Astfel, toate firmele care achizitioneaza produsul pana la data de 1 noiembrie 2004, vor beneficia de o reducere de 10% din valoarea totala a licentelor cumparate.

ADCOS a stabilit contacte cu firme romanesti - din diverse ramuri de activitate, dar si straine (Anglia, S.U.A, Germania, Israel), interesate de produsele si serviciile profesionale oferite de catre companie. De asemenea,
oameni de afaceri din domenii precum software, telecomunicatii, consultanta etc. si-au manifestat interesul de a realiza parteneriate cu ADCOS Romania
pentru distribuirea/recomandarea solutiei ERP AIS sau alte proiecte software.

Urmare a prezentei la Binary 2004, Mariana Duma, Director de Marketing la ADCOS Romania, a fost invitata pentru a doua oara la emisiunea ForumIT, difuzata de postul de televiziune TVRM, pentru a vorbi despre noutatile firmei pe care o reprezinta, in materie de produse si servicii software/web.

Emisiunea va fi difuzata duminica, 3 octombrie - ora 22.30 si, in reluare, joi, 7 octombrie - ora 11.30.

Despre ADCOS Romania

Compania ADCOS Romania activeaza cu succes pe piata software din Romania inca din anul 1996. AIS, solutia ERP dezvoltata de ADCOS a fost implementata pana acum cu succes la peste 30 de firme romanesti din diverse domenii de activitate. Pentru piata externa (Germania, Austria, Elvetia, Italia, SUA), firma dezvolta produse si servicii web si software profesionale (servicii e-commerce etc). Produsul "E-Search" (e-Procurement B2B) a fost implementat, prin parteneri germani, la firme de renume mondial precum: AIRBUS, Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana etc.

Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Executive, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-romania-a-lansat-un-produs-crm-la-binary-2004