ADCOS Romania a primit Diploma de Excelenta pentru promovarea imaginii domeniului ITC din Romania

BUCURESTI - 25 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

La Adunarea Generala a ARIES din data de 20 februarie, ADCOS Romania a avut onoarea sa primeasca Diploma de Excelenta pentru contributia deosebita adusa la promovarea imaginii Romaniei in lume.
La acelasi eveniment, Mariana Duma, Director de Marketing la ADCOS a fost aleasa ca Membru in Consiliul Director al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software.

ADCOS Romania a primit Diploma de Excelenta pentru promovarea imaginii domeniului ITC din Romania

„Este o reala placere pentru mine sa recunosc in ADCOS un promotor al valorilor romanesti in lume. Astfel, nu pot decit sa sprijin si sa incurajez astfel de initiative care aduc o imagine pozitiva tarii noastre”, a declarat Alexandru Borcea, Presedinte ARIES.

„Despre ADCOS nu pot vorbi decat la superlativ. Cu o participare constanta la targurile nationale si internationale de software, nu conteneste sa ne surprinda printr-o energie si un entuziasm deosebit, toate puse in slujba promovarii creativitatii si valorilor romanesti peste hotare. Astfel, cand Mariana Duma a fost propusa in lipsa si votata unanim ca membru in consiliul director al ARIES, am avut convingerea ca impreuna ne putem intari fortele. Asteptam intotdeauna oameni inimosi sa ni se alature si sa faca treaba, spre binele industriei de soft din Romania”, a declarat Florin Vrejoiu, vicepresedinte ARIES.

ADCOS Romania este specializata in oferirea de solutii software pentru piata de business interna si internationala. Printre targurile internationale la care firma a participat se numara: Systems Munchen, 2001-2003, IFABO Viena 2002, Infodesk Frankfurt 2002, Outsource World Londra si New York
Pentru piata romaneasca, ADCOS a dezvoltat un sistem integrat de gestiune de tip ERP, AIS – Advanced Integrated System, structurat pe 17 module, care acopera integral toate sferele de activitate ale unei firme: Financiar-Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare, Monitorizare si Control Managerial (inclusiv prin web), Management Procese de Productie si/sau Servicii.
In ceea ce priveste serviciile de dezvoltare solutii software si web la cheie, compania are peste 30 de clienti si parteneri in SUA, Germania, Austria, Elvetia, Italia, Romania, unii dintre ei de notorietate internationala, precum: AIRBUS (producator avioane), Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana, Daetwyler Elektronics.
2003.

Pe langa ADCOS Romania, la Adunarea Generala a ARIES au mai fost premiati: Radu Georgescu – GECAD, cea mai proeminenta personalitate a anului 2003 in domeniul IT&C, Eugen Dijmarescu, Ministru Delegat pentru Comert – pentru contributia la promovarea exportului romanesc de electronica si software; Diana Voicu, MCTI– pentru implicarea in dezvoltarea Societatii Informationale in Romania; Liviu Tofan, SIMEDA – pentru promovarea imaginii industriei Romanesti de IT&C, Prof.dr. Paul Mugur Svasta – pentru contributia personala in promovarea studentilor si a implicarii lor in activitati de cercetare-dezvoltare, Gheorghe Ghiur – pentru contributia personala si a firmei SCEI in promovarea imaginii industriei romanesti de electronica.

Despre ADCOS Romania

ADCOS e o companie cu capital german, infiintata in Romania in 1996, specializata in oferirea de solutii software pentru piata de business.

ADCOS este unul din putinii provideri ERP de pe piata din Romania care ofera un intreg portofoliu de solutii de afaceri.


Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Executive, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-romania-a-primit-diploma-de-excelenta-pentru-promovarea-imaginii-domeniului-itc-din-romania