ADCOS Romania aniverseaza 10 ani de experienta in domeniul IT-ului romanesc si international

BUCURESTI - 11 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

ADCOS Romania, firma romaneasca cu capital 100 % german, specializata in oferirea de solutii software pentru piata de business romaneasca si externa, cu o experienta recunoscuta la nivel national si international, implineste in luna septembrie a acestui an 10 ani de existenta.

ADCOS Romania, firma romaneasca cu capital 100 % german, specializata in oferirea de solutii software pentru piata de business romaneasca si externa, cu o experienta recunoscuta la nivel national si international, implineste in luna septembrie a acestui an 10 ani de existenta.

Firma a fost infiintata in 1996 de un expert in domeniul IT, Dl. Jan Opritz, unic actionar si Presedinte al societatii. Cu o experienta profesionala internationala, dobandita in cadrul unor companii de prestigiu, precum CINCOM Cincinatti si Kraft Jacobs Suchard Worldwide, Dl. Opritz a fondat ADCOS in dorinta de a aduce profesionalismul si expertiza germana pe piata romaneasca de IT.

In 10 ani de activitate, profesionistii ADCOS s-au specializat in crearea si oferirea de solutii web si software pentru piata de business, iar ADCOS Romania a devenit un actor important pe piata romaneasca de IT, atat in calitate de furnizor cu licenta proprie pentru Goldmine CRM, cat si cu produsele proprii: AIS ERP (sistem intergrat de management si gestiune a afacerii), E- Project Management (solutie web profesionala pentru management de proiecte). Pe piata internationala, firma este prezenta prin oferirea de servicii de Outsourcing, prin dezvoltare de solutii web si software la cererea clientilor, dar si participarea la numeroase targuri si expozitii de profil in: Germania (Frankfurt, Hanovra, Munchen, Nurnberg), Austria, Marea Britanie, SUA, etc. Recunoasterea la nivel international a experientei si profesionalismului Adcos Romania s-a materializat si in obtinerea de premii internatioanale: locul 2 la sectiunea „Solutii web“ la expozitia „Best of Trado 2005“, Elvetia pentru aplicatia proprie de E- Project Management.

Tot in luna septembrie, ADCOS Romania se pregateste sa vina pe piata romaneasca cu o noua identitate, un nou site si un newsletter in care se vor regasi concursuri, promotii si premii.

Despre ADCOS Romania

ADCOS Romania este unul dintre principalii furnizori de solutie informatica integrata pentru managementul afacerii (ERP). Pentru piata vestica, firma ofera inca din anul 1996 servicii profesionale software / web development.

Clienti ADCOS: AIRBUS, Armata Germana, EAO Elvetia etc.
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : +4 021 320 01 08/27 sau la adresa de email: marketing@adcos.ro. Persoana de contact: Liliana Bounegru, PR & Marketing Assistant.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-romania-aniverseaza-10-ani-de-experienta-in-domeniul-it-ului-romanesc-si-international