ADCOS Romania face bilantul participarii la CeBIT 2005

BUCURESTI - 23 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Companie de software cu capital german si o experienta de peste 8 ani pe piata vestica, ADCOS Romania si-a expus produsele si serviciile la CeBIT 2005, cea mai importanta expozitie internationala de IT&C care s-a desfasurat la Hanovra, Germania, in perioada 10-16 martie 2005.

ADCOS Romania face bilantul participarii la CeBIT 2005

Evenimentul a reunit aproximativ 6000 de companii din peste 72 de tari si a atras mai mult de jumatate de milion de vizitatori, conform informatiilor furnizate de organizatori.

Pe langa standul propriu din cadrul pavilionului national, ADCOS Romania a participat, cu acest prilej, la doua evenimente internationale de matchmaking.
Compania a stabilit peste 100 de contacte cu firme din mai multe tari si a pus bazele unor proiecte de parteneriat pentru produsele sale de Project Management si E-Procurement, care se adauga celor trei parteneriate existente de peste 5 ani pe piata germana.

Solutia sa de E-Procurement a fost implementata, prin intermediul partenerilor germani, la firme de renume mondial, precum: AIRBUS-producator avioane, Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana etc.

''Prezentarea ofertei noastre de produse si servicii software / web, precum si expertiza ADCOS de peste 8 ani in derularea de contracte de outsourcing pe pietele externe, au demonstrat managerilor si specialistilor din toata lumea, veniti la CeBIT, ca Romania este o tara deosebit de atractiva in vederea externalizarii de servicii complexe de IT. Rezultatele obtinute sunt promitatoare si ne fac sa credem ca portofoliul ADCOS de peste 40 de clienti si parteneri pe pietele vestice - precum SUA, Germania, Austria, Elvetia, Italia, Franta - se va imbogati cu noi firme'', a declarat Jan Opritz, Presedintele ADCOS Romania.

Dupa o participare constanta la expozitii nationale si internationale de profil, precum Systems - Munchen 2001-2004, OutsourceWorld New York si Londra 2003, Infodesk Frankfurt 2002, IFABO Viena 2002, Binary Bucuresti 2001-2004 si de curand CeBIT 2005, ADCOS planuieste pentru acest an participarea la inca doua expozitii de IT&C: GITEX - Dubai si Binary - Bucuresti.

Despre ADCOS Romania

Compania ADCOS Romania activeaza cu succes pe piata software din Romania inca din anul 1996. AIS, solutia ERP dezvoltata de ADCOS a fost implementata pana acum cu succes la peste 30 de firme romanesti din diverse domenii de activitate: productie, comert, transporturi, alte servicii.

Oferta ADCOS mai cuprinde: solutia CRM GoldMine pentru managementul relatiilor cu clientii si partenerii, solutii e-Learning si SFA – Automatizarea Fortei de Vanzari mobile.

Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Manager, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-romania-face-bilantul-participarii-la-cebit-2005