ADCOS Romania finalizeaza implementarea ERP-ului AIS la “TERACOTA” Medias

BUCURESTI - 25 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

ADCOS Romania este aproape de finalizarea unui nou proiect de implementare a propriei solutii de gestiune de tip ERP, AIS – Advanced Integrated Systems la intreprinderea “TERACOTA” din Medias.
Aceasta lucreaza optim cu aproape toate modulele solutiei AIS, care ii ofera posibilitatea administrarii multilaterale a activitatilor, la toate nivelele: operational, tactic si strategic.

ADCOS Romania finalizeaza implementarea ERP-ului AIS la “TERACOTA” Medias

" Inainte de AIS, am lucrat cu programe contabile in DOS, drept pentru care trebuia sa scriu aproape totul pe hartie, numai notele contabile mi le prelucra calculatorul. Acum AIS lucreaza pentru mine! Partea mai dificila in implementarea solutiei AIS la noi nu a reprezentat-o insusirea lucrului cu programul, acesta fiind foarte intuitiv si usor de manevrat, ci initializarea bazei de date, pentru ca vechiul program nu tinea o evidenta in amanunt a posturilor contabile!", a declarat Daniela Damian, Director Economic la Intreprinderea TERACOTA Medias.

Avand profil de activitate in domeniul productiei, modulul de Programare, Lansare si Urmarire a Productiei – aflat in curs de implementare – precum si Managementul Utilajelor si Controlul Calitatii, sunt esentiale. De o importanta comparabila sunt si posibilitatile de urmarire a cheltuielilor pe Bugete si Centre de Cost, precum si automatizarea evidentei personalului productiv. Pentru acestea din urma, AIS ofera doua module specifice: Resurse Umane si Calcul Salarial precum si Control Acces si Pontaj Electronic.

AIS ofera suport pentru analiza si decizie, prin perspectiva globala pe care o ofera asupra administrarii afacerii la TERACOTA Medias.

"Eu personal sunt indragostita de AIS ! Pentru o firma, dar mai ales pentru un economist, aceasta solutie este o mare achizitie ! Ea ajuta la o evidenta clara, corecta, oportuna a tuturor activitatilor noastre. Ofera multiple avantaje firmei in general, dar si utilizatorului direct al solutiei, deoarece orice inregistrare facuta de catre acesta se reflecta imediat in contabilitate si genereaza automat tot sirul de operatii ce o implica. Astfel, in ultima zi a lunii se poate inchide luna curenta fara nici o greutate si nu mai presupune efort, agitatie pana in 25 luna urmatoare, generand rapoartele, jurnalele si chiar prognoze in locul tau", a mai apreciat Directorul Economic de la Teracota.

In paralel cu implementarea solutiei AIS, ADCOS a realizat pentru TERACOTA si un website profesional, www.teracota.ro. Acesta are o grafica atragatoare, “curata”, placuta si se constituie intr-o adevarata vitrina virtuala. Fotografiile semineelor si sobelor expuse sunt reprezentative, cu posibilitate de marire, fiind insotite si de schita tehnica. Cei de la TERACOTA declara ca sunt extrem de multumiti.”Website-ul se constituie intr-un “adevarat vanzator al firmei”, primind intre una si trei comenzi ferme pe zi, de la persoane fizice si juridice din tara si din strainatate, ceea ce a condus la o crestere spectaculoasa a vanzarilor”.

TERACOTA Medias are ca obiect de activitate producerea si comercializarea cahlelor de teracota fasonate manual pentru sobe si seminee. Firma produce in serie 67 de modele de sobe si seminee pe gaz metan, lemn de foc, carbune, etc. In plus, executa si alte modele de sobe sau seminee conform cererii clientilor interni si externi.

Solutia ERP AIS a fost dezvoltata de ADCOS Romania exclusiv pentru piata romaneasca, cu specificul ei legislativ. Ea cuprinde 17 module, fiind implementata pana acum cu succes in companii din toata tara din diverse domenii de activitate. Solutia se adreseaza cu precadere firmelor mari si mijlocii, insa se poate adapta si firmelor mici ce necesita doar modulele de baza pentru gestiunea afacerii.

Despre ADCOS Romania

ADCOS e o companie cu capital german, infiintata in Romania in 1996, specializata in oferirea de solutii software pentru piata de business.

ADCOS este unul din putinii provideri ERP de pe piata din Romania care ofera un intreg portofoliu de solutii de afaceri.


Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Executive, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-romania-finalizeaza-implementarea-erp-ului-ais-la-teracota-medias