Cu o experienta de peste 8 ani pe piata vestica, ADCOS Romania participa la CeBIT Hanovra 2005

BUCURESTI - 7 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Dupa o participare constanta la expozitii nationale si internationale de profil, precum Systems - Munchen 2001-2004, OutsourceWorld New York si Londra 2003, Infodesk Frankfurt 2002, IFABO Viena 2002, Binary Bucuresti 2001-2004, ADCOS isi va expune serviciile, in cadrul pavilionului national, la CeBIT 2005 - cel mai mare targ international de IT&C, desfasurat la Hanovra, in perioada 10-16 martie 2005.

Cu o experienta de peste 8 ani pe piata vestica,  ADCOS Romania participa la CeBIT Hanovra 2005

ADCOS este o companie cu capital german, cu know-how-ul, exigenta si grija pentru client aferente, avand clienti si parteneri in SUA, Germania, Austria, Elvetia, Italia, Franta si Romania.
Aplicatia sa de e-Procurement, “E-Search”, a fost implementata, prin intermediul partenerilor germani, la firme de renume mondial, precum: AIRBUS – parte a Agentiei Spatiale Europene, Armata Germana, Dätwyler Electronics etc.

Produsele si serviciile prezentate de ADCOS la CeBIT vor fi:
- Outsourcing dezvoltare solutii la cheie Software/ Web (e-Commerce, e-Procurement, solutii B2B si B2C, plasare de programatori la sediul clientilor)
- solutie web de Project Management
- aplicatie profesionala de e-Procurement
- solutii e-Learning si de automatizare a fortei de vanzare mobile

Compania va participa cu acest prilej la doua evenimente de matchmaking internationale de tip B2B: proiectul Arca Nova "Sa punem impreuna bazele unor noi parteneriate de afaceri" - parte a proiectului pan-european “Arca Nova” si Future Match 2005 – din ciclul forumurilor IRC, cea mai mare retea europeana de transfer tehnologic.

“Avand in vedere amploarea acestui eveniment dar si experienta castigata de noi dupa 8 targuri internationale de profil, ne asteptam ca participarea ADCOS la CeBIT 2005 sa fie incununata de succes. Pe langa castigarea de noi clienti, intentionam sa ne extindem numarul de parteneri strategici pe piata vestica. Dincolo de aceste obiective la nivel organizationl, vom avea in vedere continuarea promovarii active a Romaniei, ca destinatie pentru externalizarea de servicii complexe de IT”, a declarat Mariana Duma, Director de Marketing la ADCOS Romania.

Despre ADCOS Romania

Compania ADCOS Romania activeaza cu succes pe piata software din Romania inca din anul 1996. AIS, solutia ERP dezvoltata de ADCOS a fost implementata pana acum cu succes la peste 30 de firme romanesti din diverse domenii de activitate: productie, comert, transporturi, alte servicii.
Oferta ADCOS mai cuprinde: solutia CRM GoldMine pentru managementul relatiilor cu clientii si partenerii, solutii e-Learning si SFA – Automatizarea Fortei de Vanzari mobile.

Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Manager, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/cu-o-experienta-de-peste-8-ani-pe-piata-vestica-adcos-romania-participa-la-cebit-hanovra-2005