“Sandler’s Rules” ajunge in topul bestseller-urilor din The Wall Street Journal si #1 pe Amazon.com

BUCURESTI - 2 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Scopul de a crea performanta de top vanzari in economia actuala pare a fi motivul din spatele cartii “Sandler’s Rules” care a ajuns in topul bestseller-elor in The Wall Street Journal si #1 pe lista de carti despre vanzari pe Amazon.com, la doar o saptamana inainte de lansarea oficiala a cartii.

“Sandler’s Rules” ajunge in topul bestseller-urilor din The Wall Street Journal si #1 pe Amazon.com

Presedintii, analistii si investitorii stiu ca o crestere a vanzarilor este singura predictie sigura a supravietuirii unei companii in aceasta economie, si indicatorul cheie al potenţialului sau de lider de piata. Curentul descendent al pietei reprezinta o mare oportunitate pentru acele companii care stiu cum si pot sa beneficieze de condiţiile actuale de piata, prin sprijinirea fortei de vanzari, mai degraba decat prin taierea bugetelor. De exemplu, in cursul ultimelor doua recesiuni, forta de vanzari IBM a fost cea mai puternica in comparatie cu orice alta perioada de timp.

Prin invatarea strategiilor de vanzare corecte si a modurilor de comunicare eficace, reprezentantii de vanzari pot realiza un numar mai mare de vanzari, prin cresterea volumului la clienţii actuali si deschiderea de noi conturi. Chiar si produse noi pot fi lansate cu mare succes in timpuri economice 'grele'. Kraft Foods a introdus “Miracle Whip” in 1933, cand bacaniile au fost reticente sa adauge produse noi pe rafturile lor.

Companiile de succes au invaţat ca atunci cand oamenii de vanzari cunosc regulile, ei aduc rezultate bune. Ai putea intreba 'Unde-s regulile?' Le veti gasi in cartea Sandler’s Rules : 49 Timeless Selling Principles and How to Apply Them. David H. Sandler a studiat oamenii de vanzari cu cel mai mare succes, din toate industriile, si a comparat comportamentele, gandurile si sentimentele lor cu cele ale colegilor lor care se chinuiau. Rezultatul l-a transformat in reguli.

“De nenumarate ori am intalnit clientii Sandler, care relatau o regula Sandler si povesteau cum le-a schimbat in mod pozitiv si semnificativ viata si cariera lor. Speranta mea este ca aceasta carte va avea un efect similar si asupra dumneavoastră cat şi asupra afacerii pe care o coordonati aducand transformarile dorite', spune autorul si CEO-ul Sandler Training, David Mattson.
Unde poti gasi “Sandler’s Rules”? Este disponibila pe Amazon.com si la alti vanzatori de carti. Adresati-va reprezentantului local, Sandler Training, si intrebati de bonusurile speciale.
Pentru mai multe informatii despre carte vizitati www.SandlerRules.com si www.sandler-ro.com .