Acordarea primei burse private la Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design Iaşi

Iasi - 8 aprilie 2005

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Prima bursă privată de la Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design a fost acordată marţi, 5 aprilie, câştigătorilor concursului cu tema “Iaurt Delicios” iniţiat de compania regională de consultanţă în marketing Addvances.

La festivitate au luat parte reprezentanţii mass mediei locale, toţi participanţii la concursul Addvances şi profesorii coordonatori din cadrul Facultăţii de Arte Plastice, Decorative şi Design Iaşi. Pe lângă acordarea diplomelor care atestă câştigarea bursei, în cadrul evenimentului au fost prezentate lucrările câştigătorilor şi explicate criteriile după care a fost făcută evaluarea.

Câştigătorii bursei Addvances sunt Andrei Sorin Gavrilaş, student în anul IV la Secţia Design şi Adrian Mititelu, student în anul III în cadrul aceleiaşi secţii, ambii situându-se la egalitate pe primul loc, cu un punctaj de 137 puncte. Decizia de a acorda bursa ambilor studenţi a fost luată din cauza imposibilităţii de a departaja cele două lucrări prezentate în concurs, diferite în ceea ce priveşte stilul abordat, dar la fel de valoroase.

Comisia care a evaluat lucrările înscrise în concurs a fost alcătuită din profesori ai Secţiei de Design şi reprezentanţi ai companiei regionale de marketing care acordă bursa. Criteriile de evaluare după care au fost punctate lucrările au urmărit creativitatea, expresivitatea şi tehnica concurenţilor.

Compania Addvances este prima companie de consultanţă în marketing din Iaşi ce a avut iniţiativa de a se implica în sprijinirea tinerilor designeri prin acordarea unei burse private de studii la Facultatea de Arte Plastice Decorative şi Design.

Despre Addvances

Ilinca Ardeleanu
Coordonator Imagine şi Promovare

SC Addvances SRL

Str. Lascăr Catargi nr. 43, etaj 1
Tel./ fax 0232 276 364
www.addvances.ro

ilinca.ardeleanu@addvances.ro