Diverta Online a introdus plata electronica

BUCURESTI - 28 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Cel mai vizitat magazin virtual din Romania, Diverta Online – www.dol.ro – pune la dispozitia clientilor sai, incepand cu a doua jumatate a lunii iulie, posibilitatea platii online prin card.

Diverta Online a introdus plata electronica

Persoanele obisnuite cu comenzile online sau cele care au o problema cu plata cash si, in foarte scurt timp, persoanele aflate in afara tarii pot sa aleaga din cele peste 20.000 de articole din toate cele patru game de produse comercializate online de Diverta (carte, muzica si film, IT&C, papetarie) si sa plateasca cu card pentru achizitionarea acestora.
Noul serviciu este deschis posesorilor de carduri Visa şi Mastercard (rezidente sau nu in Romania), la care banca emitenta permite tranzactii pe internet. Acestia pot intra pe www.dol.ro, iar dupa ce se logheaza la cont si pun in cos produsele dorite, finalizeaza comanda alegand modul de plata prin card, dupa care sunt automat transferati securizat pe serverul procesatorului (Romcard), unde isi introduc datele de identificare a cardului. Autorizarea platii dureaza cateva secunde, dupa care tranzactia se considera incheiata.
Intreaga operatiune se defasoara in conditii de securitate maxima, sistemul folosit de Romcard garantand confidentialitatea tranzactiei. Datele de card ale cumparatorului nu se stocheaza nicaieri, eliminand riscul unor fraude.

Despre addvice

Pentru anul in curs, www.dol.ro, magazinul virtual al retelei Diverta, isi propune obtinerea unui rulaj de 250.000 euro, cu o medie de comanda de 15 euro si 1.400 de clienti activi lunar.

Diverta detine un lant de 80 de magazine cu acoperire la nivel national si distribuie peste 50.000 de produse media in toata tara. In 2003, cifra de afaceri a atins 20 de milioane de dolari, cu 60% mai mult fata de 2002.

Simona Toma
simona_toma@k.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/addvice/diverta-online-a-introdus-plata-electronica