In 4 zile, pleci de la Diverta pe motocicleta…

BUCURESTI - 31 august 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Peste patru zile, in prima duminica din septembrie, la Sala Rotonda din Plaza Romania are loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului concursului “Prinde viteza...la Diverta”.

Persoanele care in perioada 1-31 august a.c. viziteaza magazinul Diverta Plaza sau magazinul virtual al retelei (www.dol.ro) si fac cumparaturi de minimum 50 Ron, vor putea castiga, pe 4 septembrie a.c., o super motocicleta Aprilia.

Cadoul se acorda prin tragere la sorti, in cadrul unui eveniment special, organizat la Rotonda din Plaza Romania incepand cu ora 16.00, sub supravegherea unei comisii de observatori.

Va asteptam duminica, 4 Septembrie, ora 16.00, sa aflam impreuna cine pleaca de la Diverta pe motocicleta!

*Intra pe www.dol.ro si poti afla detalii despre regulamentul de participare la concursul “Prinde viteza...la Diverta”.

Despre addvice

Diverta Plaza este cel mai mare magazin din reteaua Diverta. Un concept unic in Romania: peste 3.000 mp de produse media, o zona de lectura, o sala de auditii, o cafenea si un spatiu de joaca destinat copiilor. Pentru amenajarea magazinului s-au investit mai mult de 2 milioane euro.
Diverta este un brand RTC Holding, unul dintre cele mai mari grupuri aflate în proprietate romaneasca, lider pe piata de birotica-papetarie, cargo-curierat si retail – produse media.

Ema Catalin
Senior PR Manager
0724.202.505
ema.catalin@addvice.ro