Mistake Fashion Charity Ball - Femei pentru Femei

Locul desfasurarii: Crowne Plaza

Organizator: Fundatia NOI

Femeile politicii romanesti vor fi pentru o zi manechine cu ocazia unui eveniment caritabil de lupta impotriva violentei asupra femeilor

Fundatia NOI organizeaza in data de 30 noiembrie a.c. orele 19.00 la Crowne Plaza, “Mistake Fashion Charity Ball”, eveniment dedicat Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei Asupra Femeilor.
Cu aceasta ocazie mai multe femei politician si sotii de politicieni vor deveni pentru cateva ore manechine in cadrul unei prezentari de moda avand ca scop strangerea de fonduri pentru infiintarea unui centru de consiliere pentru victimele violentei in familie.
Centrul de consiliere va functiona sub coordonarea Agentiei Nationale pentru Protectia Familiei din cadrul Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
Printre femeile politicii romanesti care vor purta rochiile casei Mistake se numara Anca Boagiu, Norica Nicolai, Miorita Videanu, Mihaela Vosganian, Liliana Iorgulescu, Raluca Turcan, Ramona Manescu, Roberta Anastase, Cornelia Cazacu, Anca Constantinescu, Mihaela Stirbu, Ionela Bruchental-Pop, Rodica Nassar.
Spectacolul de caritate va fi prezentat de Mona Musca si Daniela Nane, iar coloana sonora va fi asigurata live de catre elevi si profesori ai Liceului de muzica “George Enescu” coordonati de directorul institutiei Horia Sabin Dragoi.
Modelele vestimentare prezentate sunt donate de creatoarea de moda Josette Rizea pentru a fi licitate, iar fondurile stranse vor fi folosite pentru utilarea centrului de consiliere pentru victimele violentei in familie.
Printre nevoile noului centru de consiliere se numara un sediu cu utilitati pentru minim opt persoane si o ambulanta.
Statisticile puse la dispozitie de ANPF trag semnalul de alarma in privinta situatiei din Romania; factorii determinanti ai violentei in familie, conform studiilor sunt: alcoolismul, saracia, socializarea intr-un mediu marcat de violenta si modelul patriarhal de organizare a familiei.
Astfel, aproximativ 800.000 de femei au suferit in mod frecvent violenta in familie sub diferite forme, iar, din intreaga populatie a tarii noastre, doar 50% a auzit de existenta vreunei organizatii neguvernamentale implicate in combaterea violentei asupra femeilor.
“Mistake Fashion Charity Ball” demonstreaza ca femeile de succes din Romania iau atitudine impotriva acestui fenomen, din pacate, inca de actualitate si in tara noastra.
Andreea Simion, AdEntity, tel: 0726.70.40.82 / 0726.70.40.83 / 313.13.16

Despre ADENTITY

Despre World Summit Award (WSA)
World Summit Award (WSA) este competiţia mondială care selectează şi promovează cele mai valoroase produse care înglobează conţinut multimedia. WSA urmăreşte reducerea prăpastiei digitale şi reuneşte 168 de ţări de pe toate continentele.
Concursul urmăreşte diversitatea şi identitatea culturală a produselor şi proiectelor multimedia care contribuie în mod efectiv şi creativ la informatizarea educaţiei. WSA are loc în cadrul şi în cooperare cu „World Summit on the Information Society (WSIS)”.

Despre AeL
Sistem software integrat, proiectat pentru asistarea profesorilor, elevilor şi a celorlalţi participanţi la procesul de învăţământ, AeL este coloana vertebrală a aplicaţiilor software dezvoltate în cadrul programului de informatizare a şcolii româneşti.
AeL oferă suport pentru predare şi învăţare atât în clasă cât şi la distanţă, pentru testare, evaluare şi notare, pentru crearea, organizarea şi administrarea conţinutului educaţional multimedia, pentru monitorizarea procesului de învăţământ şi concepţie curiculară.

Despre SIVECO România
Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO România SA este cea mai importanta firma producatoare de software din România, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Între acţionarii SIVECO România se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.
SIVECO România detine poziţii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.
Între proiectele de succes derulate de SIVECO România se situează în zona eGovernment, incluzând Ministerul Educaţiei şi Cercetării din România, Casa Naţională de Asigurări pentru Sănătate, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Autoritatea Naţională a Vămilor şi Ministerul Afacerilor Externe, Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărire Comunală. Printre cei mai mari clienţi ai săi se numără companii private ca de exemplu PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.
SIVECO România SA este certificata ISO 9001:2000, de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectueaza.
Compania dezvolta cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producatori de software din întreaga lume, printre care Microsoft, Oracle, precum si cu integratori IT cum sunt HP, IBM si Bull.
SIVECO România este membru a mai multe asociaţii profesionale si de afaceri din România, cum sunt AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC.
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitând http://SIVECO.ro/.

Participare: Intrare libera