aderamed

Comunicate de presa si evenimente pe tema aderamed

 • aderamed. Aderamed Oradea, specialisti in combaterea daunatorilor naturali

  aderamed

  Oradea, Bihor - 12 aprilie 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... aderamed din Oradea ofera cele mai bune servicii in domeniul deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei, folosind utilaje performante, de ultima generatie si substante chimice avizate de Ministerul Sanatatii. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: oradea , deratizare , dezinsectie , aderamed

  Vezi toate comunicatele de presa despre aderamed

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul aderamed.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la aderamed. Informatiile despre aderamed cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aderamed, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la aderamed, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.