Adeziune

Definitie Adeziune

1. Alaturare, consimtire, exprimare scrisa aderarii la ceva.2. Din punct de vedere juridic, un contract prin care una dintre parti accepta conditiile impuse de cealalta (spre exemplu un contract de inchiriere, un contract de leasing etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Adeziune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Adeziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Adeziune. Definitiile termenilor despre Adeziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Adeziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Adeziune.