ADICT    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ADICT

 • ADICT

  Cojocna, Cluj - 5 December 2011

  Comunicat de ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA CAMPIA TRANSILVANIEI JUDETUL CLUJ

  Conform Contractului de finanțare nr. 232/09.12.2010 în cadrul Programului Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative, aferent proiectului ”Dezvoltare durabilă în Câmpia Transilvaniei prin strategii viabile” semnat între Ministe ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: adict , câmpia transilvaniei , proiect , administratie publica , dezvoltare rurala

  Vezi toate comunicatele de presa despre ADICT

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ADICT.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ADICT. Informatiile despre ADICT cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ADICT, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ADICT, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.