ADJPR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ADJPR

 • ADJPR. dj raoul - membru ADJPR

  ADJPR

  Bucuresti - 8 August 2011

  Comunicat de AnyPlace Media

  Inca din luna mai a acestui an, Dj Raoul promoveaza si sustine activitatea singurei Asociatii a DJ-ilor Profesionisti din Romania (A.DJ.P.R), recunoscuta de toate organismele abilitate. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: muzica , dj , ambasador , asociatia dj-ilor , adjpr , card de membru , licenta upfr

  Vezi toate comunicatele de presa despre ADJPR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ADJPR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ADJPR. Informatiile despre ADJPR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ADJPR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ADJPR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.