Eficientizarea sudurilor în cadrul proiectului BRUA – un obiectiv atins cu succes de către echipa DeTop

BUCURESTI - 8 iulie 2019

Comunicat tip General in Industrie

DeTop, companie românească ce oferă echipamente, utilaje și accesorii industriale clienților încă din anul 2008, s-a implicat activ în proiectul BRUA, propunându-ți încă de la început să ajute în eficientizarea sudurilor realizate în cadrul acestuia.

.

.

În prezent, dorește să anunțe că obiectivul a fost atins cu succes, echipa DeTop finalizând cu succes o aplicație ce nu doar că a generat o scădere semnificativă a timpilor de lucru, ci și automatizarea sudurilor. Altfel spus, noua magistrală de transport gaze naturale din România, menită să aducă o contribuție semnificativă la creșterea gradului de interconectivitate regională, va fi realizată mai rapid, în condiții de maximă siguranță.

Pentru eficientizarea sudurilor, specialiștii DeTop au conceput un pachet special, format din: sursă de sudură Miller Electric XMT350 FiledPro și derulator ArcReach Smart Feeder, cărucior de sudură automată Promotech Rail Bull 2 (dotat cu inel special) și pistolet de răcit cu gaz 400A, cu gât rotativ (configurație pentru sudură rădăcină și pentru straturi, umplere în regim automat). Pentru realizarea stratului de rădăcină a fost folosită sârmă SG3 1.0 mm (în regim semi-automat) și RMD (Regulated Metal Deposition), procedeu patentat MILLER ELECTRIC, iar pentru straturile de umplere a fost utilizată sârmă tubulară cu diametru 1.2 mm (în regim automat).

Echipamentele ce alcătuiesc pachetul sunt de înaltă calitate, având detalii tehnice excelente. De exemplu, sursa de sudură de la Miller Electric (modelul XMT350 FiledPro) este rezistentă și fiabilă, dispunând de un sistem de alimentare ce acceptă variații de tensiune între 208 V și 575 V (Auto-Line™ Technology), de sistem de comunicare între sursă și derulator prin cablu de sudură (ArcReach® Technology), de un amperaj maxim de 425A și de tehnologia Wind Tunnel Technology™, ce izolează plăcile electronice de impuritățile din mediu ambiant, eliminând riscul ca acestea din urmă să ajungă la componentele de putere ale sursei.

Compania DeTop continuă să ofere clienților săi atât produse net superioare calitativ, de la aparate de sudură profesionale, la reductoare presiune, grupuri electrogene, generatoare de curent, echipamente industriale etc. De asemenea, asigură consultantă gratuită pentru alegerea corectă a produselor, precum și o echipă tehnică certificată de producători, disponibilă pentru intervenții în toată țara.

Pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de către DeTop, vizitați site-ul scule.detop.ro sau trimiteți un mesaj la adresa office@detop.ro.