Administrator

Definitie Administrator

Persoana fizica sau juridica imputernicita de adunarea generala a unei societati comerciale care, in limita atributiilor si functiilor acordate, exercita vointa societatii. Articolele 70-73 din Legea 31/1990 privind societatile comerciale vorbesc despre drepturile si obligatiile administratorilor, in general. Articolele 134-153 din aceeasi lege trateaza pe larg modul de administrare a unei societati pe actiuni. Articolele 190, 192 si 193 descriu atributiile administratorilor in cadrul unei societati cu raspundere limitata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Administrator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Administrator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Administrator. Definitiile termenilor despre Administrator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Administrator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Administrator.