Poze Admitere avocatura

  • Organizarea si exercitarea profesiei de avocat

    Poza: Admitere si Definitivat in Avocatura 2013 – Seminar GRATUIT si oferta speciala curs

  • Lect. Univ. Dr. Stefan Naubauer. Este cadru didactic în învățământul juridic superior din anul 2003, doctor în drept și avocat în Baroul București.

    Poza: Sambata incepe cursul intensiv pentru Admitere in Avocatura

  • INSCRIERI ADMITERE MASTER UNESCO - sesiunea iulie 2015

    Poza: INSCRIERI ADMITERE MASTER UNESCO - sesiunea iulie 2015

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul admitere avocatura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la admitere avocatura. Pozele pe tema admitere avocatura cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul admitere avocatura, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la admitere avocatura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la admitere avocatura.