AdNet Telecom a devenit membra a eco – Asociatia Industriei Internetului din Germania

BUCURESTI - 23 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C

Incepand cu 15 noiembrie 2010, AdNet Telecom a devenit membra a eco – Asociatia Industriei Internetului din Germania, eveniment confirmat cu mare satisfactie de catre reprezentantii companiei.
eco - Asociaţia Industriei Internetului din Germania, este membru fondator al celei mai mari Asociatii de ISP din lume (EuroISPA) şi este una dintre cele mai mari Asociaţii de Internet din Europa.

Incepand cu 15 noiembrie 2010, AdNet Telecom a devenit membra a ecoAsociatia Industriei Internetului din Germania, eveniment confirmat cu mare satisfactie de catre reprezentantii companiei.

eco - Asociaţia Industriei Internetului din Germania, este membru fondator al celei mai mari Asociatii de  ISP din lume  (EuroISPA) şi este una dintre cele mai mari Asociaţii de Internet din Europa.            eco este prezenta in industria internetului din Germania de 15 ani şi în prezent se laudă cu peste 500 de întreprinderi membre, avand peste 250.000 de angajati fiecare. Asociaţia eco reprezintă aproximativ 230 dintre organizatiile de baza din Internetul german şi sprijină toate întreprinderile care comercializeaza internet. Ea reprezintă aceste societăţi în arena  politica şi la nivel intenational, incurajeaza comunicarea între participanţii la piaţă şi sprijină comercializarea produselor lor. Ca o reţea de experţi, eco se ocupă si  cu problemele curente în industrie, cum ar fi legile privind Internetul, utilizarea în condiţii de siguranţă a internetului, infrastructura, servicii online şi e-business.

„ Primirea titulaturii de membru eco nu face decat sa confirme standardele la care activeaza AdNet Telecom deoarece regulile ce trebuie respectate ca membru eco sunt destul de stricte. Acest lucru confirma practic faptul ca suntem pe drumul cel bun in a indeplini misiunea pe care ne-am concentrat inca de la inceput: evolutie continua in beneficiul clientilor nostri ”, a declarat cu mandrie Liviu Tanase, Associate Manager AdNet Telecom.

 

Despre ADNET MARKET MEDIA

AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din România.
Serviciile oferite constau în: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte. În plus, AdNet Telecom opereaza propriul data center si dezvolta un program de relatii cu clientii îmbunatatit continuu, menit sa satisfaca nevoile de comunicatii ale clientilor sai.
Infiintata în 2007, AdNet Telecom a evoluat de-a lungul anilor, operând în prezent o retea redundanta de 40 Gbit/sec ce conecteaza clientii sai la nivel national. Echipamentele si tehnologiile performante pe care le utilizeaza denota calitatea superioara a serviciilor oferite, iar profesionalismul cu care ofera solutii perfect adaptate necesitatilor celor mai exigenti clienti ii situeaza in topul companiilor de telecomunicatii.
AdNet ofera flexibilitatea de a alege infrastructura si serviciile de care clientii au nevoie, pentru care se beneficiaza de cea mai buna asistenta tehnica, cu un maxim al timpului de raspuns de 30 de minute. Astfel, calitatea serviciilor oferite de AdNet Telecom este garantata prin uptime-ul anual de 99.85% si de un sistem avansat de control al retelei care monitorizeaza in permanenta conexiunile acesteia.
Membra ANISP si certificata ISO 9001 si ISO 27001, prin efortul constant si evolutia continua, compania AdNet a obtinut recunoasterea cuvenita prin desemnarea locului doi in “Topul national al companiilor private din Romania 2008 si 2009” realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si locul intai in “Top profit Romania - Domeniul Telecomunicatii”.