AdNet Telecom a devenit primul Reseller DE-CIX din Romania

BUCURESTI - 22 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Incepand cu luna mai a acestui an, AdNet Telecom este Reseller DE-CIX, fiind primul operator telecom din Romania care isi adauga in portofoliu acest nou tip de serviciu: Decix Public Peering , ceea ce inseamna acces direct in Decix (cu membership Decix).

AdNet Telecom Reseller DE-CIX

DE-CIX este cel mai mare Internet Exchange din Europa. Principala locatie este situata in Frankfurt, Germania  si numara printre membrii sai peste 450 de clienti -  provideri internet, retele de continut, provideri de webhosting - din peste 52 de tari.

Compania AdNet Telecom  este prezenta in DE-CIX inca de anul trecut, obtinand astfel o crestere a calitatii serviciilor oferite, asigurand  conectivitate directa, latenta minima, viteze de transfer foarte mari si cel mai bun acces posibil din Romania catre majoritatea  membrilor DE-CIX.

Acest serviciu aduce nenumarate avantaje clientilor AdNet Telecom, care il pot achizitiona acum mai ieftin decat un upstream, obtinand in acelasi timp calitatea de membru DE-CIX, intercontectare directa cu AS Decix si acces direct in aproape 500 parteneri (operatori telecom care au prezenta in Decix).

"DE-CIX este incantat ca  Adnet Telecom a selectat GlobeRESALE DE-CIX Program Reseller pentru a-si extinde portofoliul cu cele mai bune servicii din clasa IX. Colaborarea fructuoasă dintre noi subliniază expertiza Adnet Telecom pe piata romaneasca si din Europa Centrala si de Est precum si rolul DE-CIX  ca principal nod pentru comunitatea globala de peering in regiunea Balcanilor si ECE ", spune Andreas Sturm,  Head of Business Development DE-CIX.

“Suntem mereu preocupati de nevoile clientilor nostri, ceea ce duce la dezvoltarea continua a portofoliului de servicii AdNet Telecom.  Parteneriatul cu cel mai mare Internet Exchange din Europa este o confirmare a  performantei de care da dovada compania noastra”, a declarat Liviu Tanase, COO AdNet Telecom.

Despre ADNET MARKET MEDIA

AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si încredere pe piata de telecomunicatii din România. Serviciile oferite constau în: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte. În plus, AdNet Telecom opereaza propriul data center si dezvolta un program de relatii cu clientii îmbunatatit continuu, menit sa satisfaca nevoile de comunicatii ale clientilor sai.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adnet-telecom/adnet-telecom-a-devenit-primul-reseller-de-cix-din-romania