AdNet Telecom a lansat Campania Adnet FUN - Ce se intampla intr-o companie cand pica internetul?

BUCURESTI - 24 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

“Cea mai neinspirata gluma pe care o poti face intr-o companie de telecomunicatii este sa strigi in gura mare: A picat netu’! Ce se intampla in acel moment? "Panica! Panica!" asa cum ar spune unii dintre colegii nostri. Este ca si cum ai striga "Bomba!!!" intr-un aeroport”, povesteste Amira Radulescu, Marketing & PR Manager AdNet Telecom. “De la aceasta gluma interna a pornit ideea campaniei: Ce se intampla intr-o companie cand pica internetul? Care sunt reactiile?”

www.adnetfun.ro

www.adnetfun.ro

 YOU have fun, WE'll do the work! Ce se intampla intr-o companie cand pica internetul? 

www.adnetfun.ro

AdNet Telecom este operatorul de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania.  Serviciile oferite companiilor constau in: acces la internet, telefonie VoIP, servicii de colocare si servere dedicate in propriul data center, precum si IPTV .

Pentru a se asigura ca nu va pierde din vedere nici un aspect referitor la impactul pe care il are intreruperea conexiunii de internet asupra activitatii unei companii,  AdNet Telecom a pornit Campania virala AdNet FUN  - “YOU have fun, WE’ll do the work!”.

 Campania consta intr-un site, www.adnetfun.ro, care ilustreaza sediul unei companii, Paraiso & Co. Fiecare incapere din cladire ascunde o surpriza pentru vizitatori, prezentand scene din viata companiei cand conexiunea la internet este intrerupta. Scenele evidentiaza  experientele de cosmar  prin care trece un director IT in acel moment, omul de vanzari in timpul unei prezentari sau cum reactioneaza angajatii cand nu mai pot socializa pe Facebook sau messenger… In cladire sunt integrate si un Play Room – de unde se poate accesa direct comunitatea AdNet Games – precum si un Data Center.

“Scopul acestui proiect nu este de a parodia sau denigra anumite categorii profesionale, ci, dimpotriva, de a face haz de necaz de anumite situatii in care ne regasim cu totii uneori”, declara Amira Radulescu.

“Suntem un furnizor de telecomunicatii ce ofera siguranta clientilor sai, dar, ne place sa ne si jucam, sa fim creativi si inovativi. AdNet FUN este cadoul nostru catre toti cei care vor sa stea linistiti cu privire la conexiunea de internet.  In timp ce dumneavoastra va distrati, noi ne asiguram ca serviciile de care beneficiati sa fie impecabile”, declara Liviu Tanase, COO AdNet Telecom.

You have fun, we’ll do the work!

Va asteptam pe: www.adnetfun.ro

Despre ADNET MARKET MEDIA

AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si încredere pe piata de telecomunicatii din România. Serviciile oferite constau în: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte. În plus, AdNet Telecom opereaza propriul data center si dezvolta un program de relatii cu clientii îmbunatatit continuu, menit sa satisfaca nevoile de comunicatii ale clientilor sai.