Google vine in Data Center-ul AdNet Telecom

BUCURESTI - 17 decembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C

Incepand cu sfarsitul acestui an, clientii AdNet Telecom vor putea accesa serviciile Google (Youtube, Google Apps, etc.) la viteze mult mai mari decat pana acum. Acest lucru este extrem de bine-venit in luna cadourilor, AdNet Telecom gazduind servere Google in Data Center-ul sau.

Google  vine in Data Center-ul AdNet Telecom

Google Global Cache functioneaza prin redirectarea cererilor catre serverele Google aflate in Europa si SUA catre servere gazduite local in Data Centerele AdNet,  servere care mentin o copie actualizata a continutului cerut. Viteza de interconectare intre serverele Google si reteaua AdNet Telecom este de 12 Gbps”, dupa cum a explicat Calin Velea, Directorul Tehnic AdNet Telecom. Spre exemplu, un filmulet de pe YouTube, care in mod normal se incarca in 1-2 minute, se va incarca, folosind serviciile GGC, in maxim 10 secunde.

Adnet Telecom este un operator de telecomunicatii ce are ca si misiune  evolutia continua in beneficiul clientilor sai. “ Tocmai de aceea facem tot ce este  posibil sa venim in intampinarea nevoilor lor, sa fim proactivi, sa le oferim cele mai bune conditii din piata. Utilizatorii finali ai serviciilor  AdNet Telecom vor fi  extrem de multumiti de aceste imbunatatiri iar clientii AdNet din sectorul wholesale vor avea un avantaj major fata de competitorii lor deoarece vor avea clienti satisfacuti, vor consuma mai putina banda externa si vor avea si costuri mai scazute”, a declarat Liviu Tanase, Associate Manager.

Google este al doilea mare furnizor de content care vine in Data Center-ul AdNet Telecom, primul fiind Akamai - cea mai mare companie de accelerare de continut pentru site-uri cu trafic mare (Yahoo, NBA, MTV, Nike, etc.) Acest lucru vine ca o confirmare si o recunoastere a stabilitatii si calitatii serviciilor oferite de AdNet Telecom in cadrul Data Center-ului sau.

Despre ADNET MARKET MEDIA

Despre Adnet Telecom
AdNet Telecom este un operator de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania. Serviciile oferite constau în: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte. În plus, AdNet Telecom opereaza propriul data center si dezvolta un program de relatii cu clientii îmbunatatit continuu, menit sa satisfaca nevoile de comunicatii ale clientilor sai.
Infiintata în 2007, AdNet Telecom a evoluat de-a lungul anilor, operand în prezent o retea redundanta de 40 Gbit/sec ce conecteaza clientii sai la nivel national. Echipamentele si tehnologiile performante pe care le utilizeaza denota calitatea superioara a serviciilor oferite, iar profesionalismul cu care ofera solutii perfect adaptate necesitatilor celor mai exigenti clienti ii situeaza in topul companiilor de telecomunicatii.
AdNet ofera flexibilitatea de a alege infrastructura si serviciile de care clientii au nevoie, pentru care se beneficiaza de cea mai buna asistenta tehnica, cu un maxim al timpului de raspuns de 30 de minute. Astfel, calitatea serviciilor oferite de AdNet Telecom este garantata prin uptime-ul anual de 99.85% si de un sistem avansat de control al retelei care monitorizeaza in permanenta conexiunile acesteia.
Membra ANISP si certificata ISO 9001 si ISO 27001, prin efortul constant si evolutia continua, compania AdNet a obtinut recunoasterea cuvenita prin desemnarea locului doi in “Topul national al companiilor private din Romania 2008 si 2009” realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si locul intai in “Top profit Romania - Domeniul Telecomunicatii”.