IPTV prin AdNet TV – un nou concept de televiziune digitala, introdus de AdNet Telecom

BUCURESTI - 21 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

AdNet Telecom, unul dintre principalii operatori de telecomunicatii din Romania, va lansa AdNet TV, un serviciu IPTV de televiziune digitala cu acoperire nationala, transmis direct catre TV prin intermediul conexiunii la Internet.

IPTV prin AdNet TV – un nou concept de televiziune digitala, introdus de AdNet Telecom

Incepand cu luna martie a acestui an, AdNet Telecom lanseaza AdNet TV, serviciul de televiziune interactiva ce aduce publicului orice continut multimedia dorit prin intermediul conexiunii la Internet. IPTV sau Internet Protocol Television este noul trend TV incorporat in conceptul de televiziune digitala. Calitatea video digitala si audio este mult mai buna in comparatie cu televiziunea clasica iar interactivitatea este o caracteristica revolutionara a acestui pachet de servicii oferit de AdNet TV.

   “Canalele sunt preluate de pe satelit sau direct de la televiziuni in standardele MPEG2 sau H.264 si livrate printr-un set-top-box. Pentru posturile din pachetele extinse (cum ar fi Discovery sau HBO) transmisia este criptata si decodificata in set-top-box. Transmisia semnalului catre abonati se face prin reteaua de mare viteza Adnet Telecom, asigurandu-se calitatea neceara unei vizionari optime”, explica Managerul Reasearch & Development  AdNet , Calin Velea.

AdNet TV este primul  operator TV din Romania care va avea acoperire la nivel national, disponibilitate garantata de faptul ca serviciul va fi distribuit Unicast.

Interactivitatea  si  personalizarea sunt principalele avantaje ale AdNet TV. Imaginati-va, de exemplu, ca, in timp ce urmariti un meci de fotbal sau baschet, puteti cauta detalii despre unul dintre jucatori sau despre cotatiile de la bursa. Sau poate nu ati prins un film de la inceput si vreti sa-l vedeti in intregime. Acum se poate!

AdNet TV promite sa revolutioneze piata TV, oferind solutia ce reprezinta, de fapt, viitorul entertainmentului.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 23 martie, la Sky Bar, si va oferi posibilitatea testarii acestui serviciu revolutionar. In cadrul evenimentului se vor oferi  informatii referitoare la unicitatea si evolutia seviciului  precum si previziunile AdNet TV cu privire la viitorul IPTV in Romania.

Despre ADNET MARKET MEDIA

AdNet Telecom este un operator de telecomunicatii ce ofera inovatie si incredere pe piata de telecomunicatii din Romania. Serviciile oferite constau in: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte. In plus, AdNet Telecom opereaza propriul datacenter si dezvolta un program de relatii cu clientii îmbunatatit continuu, menit sa satisfaca nevoile de comunicatii ale clientilor sai.
Infiintata în 2007, AdNet Telecom a evoluat de-a lungul anilor, operand in prezent o retea redundantă de 80 Gbit/sec ce conecteaza clienţii sai la nivel national. Echipamentele si tehnologiile performante pe care le utilizeaza denota calitatea superioara a serviciilor oferite, iar profesionalismul cu care ofera solutii perfect adaptate necesitatilor celor mai exigenti clienti o situeaza in topul companiilor de telecomunicatii.

Pentru mai multe detalii vizitati:
www.adnettelecom.ro
www.adnettv.ro