Anunț incheiere Proiect M2- 17678 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” Adral Travel SRL

BUCURESTI - 9 septembrie 2022

Comunicat tip General in Turism

Incheiere Proiect M2- 17678 „Granturi pentru
capital de lucru acordate IMM-urilor” Adral Travel SRL

sigle

Adral Travel SRL cu sediul in Bucuresti, Bd Iancu de Hunedoara  nr 25 Bl 2 Sc A ap1, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/9222/2005, CUI RO 17610763 anunta finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” proiect număr RUE M2-17678  înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Obiectivul proiectului a fost sprijinirea beneficiarului Adral Travel SRL în combaterea efectelor negative ale crizei provocate de COVID-19 asupra activității societății, prin intermediul ajutorului de stat acordat.

Proiectul a avut ca principale rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării granturilor

Valoarea proiectului a fost de 195480,28 lei (valoarea totala) din care : 169982,85 lei lei grant si 25497,43 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul

Operațional Competitivitate 2014-2020.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adral-travel-srl/anunt-incheiere-proiect-m2-17678-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor-adral-travel-srl