au câștigat din hosting gratuit

BUCURESTI - 1 aprilie 2009

Comunicat tip General in Tehnologie

lx.ro anunță lista câtigătorilor la concurs cu premii adresat siteurilor gazduite.
Premii acordate: un minilaptop, 5 iPOD Shuffl, o licenta Market Mentor.
Concursul a avut mai multe secțiuni: secțiunea design, secțiunea trafic, secțiunea business.
Iată lista câștigătorilor:

www.smokefree.lx.ro
Rolul site-ului este unul clar si bine definit. După mai multe căutări după informații pe internet pentru începerea unui proiect, am observat ca aria aceasta (cea a fumatului si a efectelor nocive ale tutunului) nu este acoperita decât de un singur site. Așa am decis să încep acest site. După ce am strâns documentația necesara, a început partea de design. Am optat pentru ceva deschis, lizibil si la obiect, asta după ce am observat ca lumea căuta in general site-uri comunicative, simple si ușor de accesat. Feed-back-ul s-a dovedit mult mai bun decât in cazul tatălui sau ( www.escapethedrug.ws ) varianta site-ului in engleza si franceza, o varianta ceva mai grafica.

www.canarii.lx.ro
Vă doriți un canar care să vă încânte diminețile? Acest site poate fi răspunsul. Aici găsiți canari de vânzare, aspecte legate de istoricul canarilor, rase de canari, canari de culoare, canari de cântec, canari de forma si poziție, canari din rasele englezești, curiozitatea din viața acestor minunate zburătoare, precum si sfaturi privind creșterea si întreținerea diferitelor rase de canari.

www.testaripsihologice.bleu.ro
Site-ul a fost realizat in scopul prezentării Cabinetului Individual de Psihologie Lidia Nedea ce a fost deschis de curând in zona militari. Are scopul de a informa persoanele interesate de consiliere psihologica si de a promova serviciile oferite de doamna Doctor Psiholog Lidia NEDEA - psiholog cu drept de libera practica acreditat de Colegiul Psihologilor in :
• Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor;
• Psihologie Aplicata in domeniul Securității Naționale;
• Psihologie Clinica.

www.cosmingainaru.lx.ro
De la Herodot încoace - de când Grecia a aflat despre pluralitatea istoriilor - istoria greaca a devenit si subiect, si obiect al reflecției umane. Fiecare generație si-a scris propria istorie greaca, fiindcă intensitatea acestei experiențe si extraordinara calitate a actorilor si a martorilor ei au stârnit irevocabil o căutare a inteligibilului de care alte domenii au fost mai aparate cumva si mai sărace. Site-ul meu prezintă istoria Greciei Antice, care nu încetează sa fascineze prin bogatia si legendele ei. Cei mai mari războinici, cei mai mari filozofi s-au născut in Grecia, iar aceștia la rândul lor au servit drept exemplu pentru generațiile următoare din întreaga Europa.

www.cadouricraciun.lx.ro
Siteul este un proiect școlar, unde s-a cerut dezvoltarea unei pagini web având ca scop evaluarea copiilor, iar in funcție de punctajul obținut sa fie oferit un număr de cadouri(fictive). Tema siteului a fost \\\'crăciunul\\\'.

www.truck.srw.ro
Cu o bogata experiență in domeniul transporturilor internaționale personalul Birsan Contrans va sta la dispoziție cu servicii rapide si de calitate pentru toate tipurile de transporturi rutiere in Europa.
Va putem asigura transport atât pentru exporturi cat si importuri, camioane complete, parțiale sau grupaje.

www.jocuricopiibarbie.lx.ro

Despre ADSAMA SRL

Serviciul lx.ro facilitează realizarea şi găzduirea gratuită de siteuri și are utilizatori din cele mai diverse domenii, atât persoane fizice cât şi persoane juridice. lx.ro a fost relansat în decembrie 2008 oferind facilităţi şi soluţii tehnice din ce în ce mai accesibile şi performante. Rata de răspuns şi gradul de proactivitate al utilizatorilor lx.ro sunt în continuă creştere.
lx.ro are peste 145.000 de utilizatori înregistraţi. Traficul lunar cumulat pe site-urile găzduite de lx.ro depăşeşte 700.000 de vizitatori unici (conf. statcounter.com).
004 031 226 32 01